Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený akční krimi seriál. Rozhodně zajímavý nápad s neznámou záhadnou ženou, která se zčistajasna objeví na jednom z největších náměstí světa, newyorském Times Square, nic si samozřejmě nepamatuje a její jedinou identifikační stopou je její vlastní potetované tělo. První epizody mají spád a tempo, kdy každým novým dílem poodhalujeme nové skutečnosti z pojmenované tajemné ženy Jane Doe. Postupně se ale řeší jen případy z jednotlivých tetování, které jsou sice docela atraktivní a nápadité, ale nedozvídáme se nic podstatného z jejího života. Naopak v závěrečných dílech se napětí znovu přiostřuje a my dáváme dohromady poslední malinkaté kousky z této skládanky. Už se těším, co přinese druhá série. ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

zatim dobry jako svina..bavi me ta potetovana dcerka i kurt, akon taky dobrej ta blondata dobre posahana je fajn..slape to a tesim se na to az se to nekam dostane..zatim furt klasicka vypln aby se pak nekam posunul pribeh..ale dobree..tak se to sere a je ztoho utek z vezeni 4serie...jediny klad jsou sympaticke postavy. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to dokoukal do části, kdy pokérovaná zjistí, kdo to na ni narafičil (to je překvapení). Pak už to šlo se seriálem s kopce a vydržel jsem už jen asi dva díly. Začal jsem se nudit. Tak že ze *** snižuji na **. Sorry, ale je to stále dokola a už je mi jedno, jestli se vezmou nebo umře a nebo bude dalších 180 dílů. Potetovaná je na to dost a oni na mi určitě ještě něco najdou. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Seriál je pojmenován doslova podle slepé skvrny v oku, kterou má každý člověk. Způsobuje, že v určité vzdálenosti a konkrétním úhlu danou věc nevidíme. (TaNya_)
  • Jedním z tvůrců tetování Jane Doe (Jaimie Alexander) je David Kwong, absolvent Harvardu, kouzelník a iluzionista. (Nykki)

Reklama

Reklama