Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Ako na túto 100x videnú, predvídateľnú a absolútne nenapínavú variáciu na krásku sledovanú psychopatom nahovorili Hilary Swank? Možno trochu chápem, že po svojich najslávnejších "asexuálnych" rolách si vyberá v súčasnosti schválne ženskejšie roly, verím však že pochopí, že tadiaľ cesta nevedie. Inak, všimol si niekto, že tam hral akoby mimochodom, Christopher Lee?! Ja skoro nie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už je to deset let, kdy Hilary Swank vyboxovala velký triumf pro sebe i Clinta Eastwooda a od té doby až na jeden dva záblesky hraje role, které k dvojnásobné držitelce Oscara prostě nesedí. Tohle je ta bohužel nejtuctovější thrillerová podívaná, kterou si ten nejméně originální milovník thrillerů dokáže vysnít. Levný byt, fešácký domácí, to nevěstí nic dobrého. Možná díky snaživému režisérovi tu máme poměrně slušnou atmosféru i lekačky natočené tak, že fungují na chvalitebnou, jenže pak se až moc doslovně pracuje s tím, co by mohlo být pro diváka zajímavé, vyloží se karty na stůl a zbývá už jen tradičně dobrá Swank (sakra, příště lepší látku, prosím) nebo scény, které potěší úchyly i obézní čtyřicátnice aneb jak Jeffrey Dean Morgan olizuje spící hrdince prsty na rukou. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem ke zhlédnutí pro mě byla moje oblíbenkyně Hilary Swank. Navíc mám ráda thrillery. Musím uznat, že tady jsem se ale docela přehmátla. Děj je šílené a nesmyslné psycho, hudba neskutečně deprimující a herecké výkony žádná sláva. Ta atmosféra je od začátku tak dramatická, až se mi chtělo brečet. Konec absolutně bez nápadu a originality. Příště si pustím raději nějaký "nepovedený" kanadský thriller s Shannen Doherty..ten mi alespoň nepokazí celý můj den. I ta jedna * je moc. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Taková reklama, takový humbuk kolem tohoto filmu a výsledkem je nudná megasračka! Pokud se budete chtít podívat na tento film, upozorńuji vás, obrňte se trpělivostí. 60 minut se totiž nic neděje. Hilary Swank si jde zaběhat, pak se okoupe, letí do práce, opět si zaběhá, pak se zase okoupe, občas se napije červeného vína a poznává sousedy. Totální NUDA! To už je Křemílek a Vochomůrka větší drasťák. Ke konci filmu je malá honička a film končí. A já jsem opět vytočený. Opět jsem si zkurvil večer a ještě ke všemu mne z té sračky rozbolela hlava! Dávám 10% za reklamní tah. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ja som sa do tejto pasce chytil ako malá myš na veľký kúsok syra. Bez váhania som sa zakúsil do návnady v podobe Juliet Dermer (Hilary Swank - známej z Milion Dollar Baby či Prekliata noc) a nechal sa unášať napätím, ktoré sa stále stupňovalo. Nie raz som ostal so zatajením dychom, mlčky sledovať strhujúce scény vzniknuté medzi mladou bezbrannou lekárkou a psychický narušeným úchylom. Tento thriller mal ozaj viac pozitív a to v podobe výkonu hlavnej hrdinky, epikou príbehu a tiež výbornej práce s kamerou (snímanie cez zrkadlo, snímanie zo stropného pohľadu, vykreslenie rôznych otvorov, ktorými bola hlavná hrdinka sledovaná atď.) Myslím, že ten kto si prišiel na svoje v spomenutej Prekliatej noci nebude sklamaný ani tento krát. 85% ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama