Reklama

Reklama

West of Hell

  • USA The Cold Descent (neoficiální název)
Trailer

Nočná jazda vlakom do Atlanty sa mení na katastrofu, keď v ňom začne úradovať zločinec menom Jericho (Tony Todd). Ten sa zameria na dcéru bohatého muža, ktorá cestuje rovnakým vlakom. To nie je ani zďaleka to najhoršie, čo na pasažierov čaká. Vlak je totiž strediskom nadpozemských síl, ktoré sa počas tejto noci prebudili. Cestujúci plní nenávisti sa musia spojiť, aby jazdu prežili. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná sračka , která nedává ani smysl nic zde není vysvětleno a psychologie postav neexistuje. Ve vlaku jede černoch co mu otrokář zabil dceru pak dcera toho otrokáře a její ochranka s její otrokyní a pak jakási neznámá ženská u , které ani nevím kdo to byla a kněz. Černoch chce zabít tu dceru jelikož slíbil, že zabije dceru toho otrokáře a oni se ho snaží zastavit do toho jede vlak do pekla kde musí čelit svým hříchům. Černoch je zlý člověk, otrokář zabil ve válce Severu proti Jihu svého bratra, neznámá ženská ubližovala otrokům, otrokyně zabila svou dceru , aby ji neprodaly do otroctví, kněz při sexu kohosi uškrtil a dcera zabila svého manžela a  všem se to vymstí. Triky na konci jsou tragické ďábel nebo co to bylo je spíše k smíchu než , aby nahnal strach a celkově zde není co pochválit. 0 procent dívejte se radši 90 minut do záchodové mísy to je větší zábava než tenhle ´´skvost,, . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

'Západně od pekla', jak zní v českém překladu název snímku, vypráví příběh z dob tzv. divokého západu, odehrávající se v nočních hodinách ve vlaku směřující do Atlanty. Několik málo cestujících se dostane do konfrontace s pomstychtivý bývalým otrokem na útěku který zjistí, že ve vlaku je nějaká zlověstná síla, se kterou bude nucen bojovat, aby se vůbec dožil rána. A tak tu máme další hororový snímek ve westernovém žánru, který sice oplývá temnou atmosférou, avšak vlivem rapidně nízkého rozpočtu v žádném případě nepřináší lecjakou velkolepou podívanou. Vlastně to celé vypadá jako taková obyčejná hororová povídka v celovečerní stopáži. Jak příběh končí, tak i začíná. Ne, od tohoto snímku skutečně nelze mnoho očekávat, ale jako jednoduchá, upřímná a odpočinková podívaná, na noční televizní vysílání, postačí. ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Noční vlak, western, dobová atmosféra, žoldák, který má během cesty z bodu A do bodu B chránit dceru bohatého otce a padouch, který ji chce nejprve skalpovat a poté usmrtit z pohnutek, které mne docela zajímaly. Námět jak vystřižený pro klasické béčko, navíc s poměrně obstojnými herci druhé kategorie. Tak jsem si k tomu udělal popcorn, otevřel plechovku piva a zhruba po jedenácti minutách jsem se šel podívat do koše, kolik že ten popcorn vůbec obsahuje palmového tuku, abych zjistil, kolik sraček ten večer vlastně do sebe láduju. Oboum rivalům se tu totiž nakonec začali zjevovat mrtví, které kdysi zabili, pak se tam nějak moralizovalo a vůbec se to nedrželo toho, proč jsem si to pustil. Chápu, že to měl být horor, ale největší strach jsem měl z toho, že to nedokoukám. Jelikož mám ale pro strach uděláno a nechtělo se mi hledat něco jiného, tak jsem to dokoukal, ovšem nikomu dalšímu bych to kdovíjak nedoporučoval. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Nočná jazda vlakom do Atlanty sa mení na katastrofu, keď v ňom začne úradovať zločinec menom Jericho (Tony Todd). Ten sa zameria na dcéru bohatého muža, ktorá cestuje rovnakým vlakom. To nie je ani zďaleka to najhoršie, čo na pasažierov čaká. Vlak je totiž strediskom nadpozemských síl, ktoré sa počas tejto noci prebudili. Cestujúci plní nenávisti sa musia spojiť, aby jazdu prežili. – Po dlhej dobe horor, na ktorý som sa tešil kvôli kombinácii oblúbených hercov, a vôbec ma nesklamal. Ani som si nevedel predstaviť, aká parádna atmosféra sa dá vytvoriť vo filme, ktorý je natočený počas jazdy nočným vlakom. Tony Todd sa po velmi dlhej dobe objavuje v hlavnej úlohe a nehorázne mu pridelená postava sedí. Je pravda, že digitálne efekty miestami pôsobia úsmevne, ale majú svoje opodstatnenie a tvorcovia ich využili v prijatelnom množstve. Celý priebeh bol podla mňa pútavý a bolo tu aj dosť napätia a nepredvídatelných zvratov. Väčšinou ma takéto pomalé horory nezaujmú, ale tento pomerne nový režisér sa mi akosi triafa do vkusu, pretože aj jeho prvý počin, ktorý bol v podstate amatérsky, ma velmi bavil. Potešilo ma aj to, že ide o sociálnu kritiku, aj keď už trošku neaktuálnu, ale v rámci dobového kontextu ideálne zasadenú. Neviem, čo sa so mnou v posledných týždňoch deje, ale akosi ani nemám chuť na horory plné krvi, ale skôr na takéto veci, ktoré ma nútia rozmýšlať ešte dlhú dobu po zhliadnutí. To bude asi tými odpornými horúčavami. + Tony Todd + Michael Eklund + Lance Henriksen + herečka z Clinger + Richard Riehle + herec z Halloween II + herec z Mercy, Inner Demons a Clinger ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když je to laciný televizní škvár, tak co do vizuální stránky věci to zase tolik nepůsobí. To je plus. Herecky to sice není žádná hitparáda, ale že by mě výkony přítomných urážely, to zase říct nemohu. Další plus. No a nakonec se mi líbil i samotný koncept -asi SPOILER- s pekelným vlakem. jenže tím to končí. Steves se rozhodl vsadit na psychologickou notu, na což nemá schopnosti, ani herce a jediné, co z toho vylezlo, byla řada nudných pasáží. Vniveč přišla i snaha o rádoby hypnotické sekvence s hloupě použitými slow motion momenty a neujala se ani žádná z rádoby chuťovek, protože když na nějakou došlo, byla schovaná v šeru či v úplné tmě. Škoda dobrého námětu. 30% ()

Reklama

Reklama