Věříš si? (TV pořad)

Soutěžní

Česko, 2008, 25 min

• WANDRWALL

Téma poskytuje širokou škálu moností, jak prověřit soutěžící jak moc si věří. Přijde mi, že by to chtělo víc vyhrotit, a to se moc nedaří.(7.9.2010)

• heyda

Já už nevěřím nikomu, natož sobě :-D...Nee to byl joke. Tohle je pořad pro děti, tak ani nevím, proč ho hodnotím, prostě pro děcka je to čupr, ale pro mě je to ztráta času.(14.9.2009)

• iamek

Neuvěřitelná pakárna ...(8.12.2009)

• SeBig

ježiš co to je???(27.6.2010)

• Hrabka

Heh. Vědomostní část je v klidu, ale ten zbytek je úlet. Někdy je to celkem komedie, co tam ty děti předvádí.(15.6.2009)

• Allien.9

"Věříš si?" by mělo dodávat dětem sebevědomí, celá soutěž je nicméně koncipovaná tak, že jim ho spíše bere. Největší měrou k tomu přispívá sama moderátorka "soutěže", která je nejen nesympatická, ale zároveň si libuje v nehezkém dobírání. Nebo si snad myslíte, že smutnému dítěti, jež právě prohrálo s jiným dítětem, nějak pomůže rejpavá otázka typu "Ježiši, Ondro, co jsi to tam dělal? Vždyť to bylo snadné!"?!?(23.10.2011)

• J.Connor

Hrozný porno. Moderátorka, co nemá ráda děti a pohrdá jejich výkony a k tomu slow-motion záběry na dětské ksichtíky zkřivené urputností. Sice nejsem nějaký odborník, ale PS2 je už trochu z obliga, ne ?(14.12.2010)

• Coldrexx

Bóóóže Bóže...no hrůza...navíc můj bratr tam skončil poslední :-D(11.3.2010)

• Korbitch

Holčina si frčí na koksu ne?(24.5.2010)

• Eldrick

Věřim si.(24.5.2010)

• Vyrida

Je jasné, že na této soutěži si nejvíce ujíždí hlavně ti nejmenší diváci, kterým je tento pořad určen především. Od toho se odvíjí i primitivní složení soutěžních úkolů a absolutní strategická nelogičnost v sázení bodů drtivé většiny soutěžicích. Když jsem viděl pořad poprvé, tak jsem ani nevěřil svým očím, ale za tu dobu jsem si už nějak tak zvykl a ikdyž pořad nemá takové kvality jako třeba Bludiště či pamětníky vzpomínané Hip Hap Hop, tak u něj přeci jen vydržím až do konce. Co se týče moderátorky, tak ta jen potvrzuje celou lehce podprůměrnou kvalitu celého toho to projektu. Má známka proto sčítá dvě hvězdičky a to jen proto, že se člověk i sem tam těm prckům škodolibě zasměje.(18.2.2011)

• cervajzik

Opravdu soutěž na "úrovni", a jsem přesvědčen, že každý kdo kdy viděl alespoň jednou tu vědomostní část, tak mi dá za pravdu. Jak ty děti můžou jít do televize soutěžit a ani nevědět, kolik planet má sluneční soustava nebo s kolika státy Česká republika sousedí? Ta jedna hvězda je za občas celkem zajímavou rubriku "Seznamte se".(7.9.2009)

• Beatris C.

Celkem dobrá vědomostní a dovednostní soutěž pro náctileté. Moderátorka by mohla být vlídnější a milejší, ale není nijak zvlášť hrozná. Úkoly jsem stále stejné. Celkově jsou to dvě 2 hvězdičky....(20.1.2011)

• Mikarda

Z obou moderátorek mi bylo, je a bude zle... Aspoň, že je tam vědomostní část, vážně mi je účastníků líto.(9.2.2010)

• dan.pacino

Na to se nedá dívat. Jako hlavního hosta dát 9 letou holku co šišlá? oh!(21.6.2011)

• slovan1

Celkově nesympatické. Nevydržel jsem u toho nikdy delší dobu, hned přepínam... Moderátoři otřes... Dnešní děti jsou holt jiné :-)(8.9.2010)

• zdeny99

Možná nové Hip, hap, hop, jenže o poznání slabší. Nebo možná i stejně dobré, jenže Hip, hap, hop jsem sledoval v deseti letech. U Věříš si? mi stačí minuta a vím, že tohle není ono.(1.12.2010)

• sir-dave

heh sranda no.. :)) Těžké rozhodování mezi odpadem a hvězdou.. Soutěž výhradně pro děti. Moderátorka otřes, děti "nesympatické"..(1.9.2010)

• G..

Nesnáším ty smrady, kteří jsou tupí jak prdel.(21.6.2011)

• lu-cinka

věřím. Ale ne téhle kravině(30.6.2010)

<< předchozí 1 2