Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jan Budař úspěšně zastoupí manžela a zachrání čest dámy v televizní adaptaci slavné hry Donalda Churchilla. Příběh je prostý: Jane navštíví Marcia, rozzuřená manželka jejího milence, s nímž se Jane schází několik let za manželovými zády. Marcia jí oznámí, že až se manžel vrátí, tak mu celou nevěru neprodleně oznámí. Zoufalá Jane neví, co dělat. Jedinou pomoc jí nabídne natěrač Walter, který pracuje v jejím bytě a scénu vyslechl za dveřmi. Jane s ním domluví, že před Marciou zahraje jejího manžela, jenže netuší, že narazila na zaníceného herce amatéra, který má konečně možnost zrealizovat roli Othella, která je jeho nejmilejší. Rozjede se bláznivá série scén plných nedorozumění a mystifikací. Natěrač, naprostý společenský outsider, se dočká neuvěřitelné přízně obou dam, které si na něm potřebují dokázat, že jedna je lepší než ta druhá. (TV Nova)

(více)

Diskuze

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Je to adaptace divadelní hry a přesto se to povedlo, Budař to celé táhl. Tenhle herec je celkem nedoceněný, má komediální potenciál. A dobrých komedií, opravdu dobrých komedií, vzniká po roce 1989 málo. I když je tento film vyloženě nízkonákladový, ateliérový, povedlo se to. Já se bavil, doporučuji.

oliwetwist

oliwetwist (hodnocení, recenze)

Některé hry by měly zůstat na prknech, coz namenají svět. Naštěstí tento TV film zachraňují naprosto famózní Issová s Čvančarovou.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička za Jitku, druhá za Honzu. Marta mi, bohužel, nějak nesedí nikde a v ničem a děj nestál za nic. Otázka je, jestli by bylo moje hodnocení jiné, kdybych na tom byl v divadle, ale obávám se, že nikolivěk. (**)

Alusenka

Alusenka (hodnocení, recenze)

Mě taky.. :) Je fakt, že hudba místy rušila, ale často zmiňované přehrávání k divadelní hře patří.. Pro mě fajn komedie tak na čtyři*, ale vzhledem ke zdejšímu hodnocení dávám 5*, snad to trochu pozdvihnu.. :))

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

Je to adaptace divadelní hry, a jako na takovou je třeba se na to dívat. Mně se to líbilo. 4*.

opox

opox (hodnocení, recenze)

Tak ja nevim, zkusim jeste par minut a pak jdu ven na vzduch to rozdejchat.

opox

opox (hodnocení, recenze)

lol, tak premejslim, jestli mam dneska ve 20 hodin naladit novu nebo se radsi podivat do me filmoteky a vybrat neco, o cem vim, ze mi z toho nebude spatne..... ale pravda je, ze i TV Nova jednou za cas (resp. jednou za dva, tri uhersky roky) necim prekvapi, tak uvidime...

Tristaver

Tristaver (hodnocení, recenze)

Jak jsem viděl ty ukázky, tak to vypadá solidně, možná tu Novu hned úplně neodsoudím... Uvidíme.

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

To jsem zvědavej co to bude. Snad to bude lepší než Mr. Johnson, tj. že to tentokrát opravdu bude komedie.

Reklama

Reklama