Plakáty
Představte si sériového vraha, který své oběti přivádí do stavu klinické smrti a pak je opět probouzí k životu – znovu a znovu, dokud nezačnou prosit o smrt. Krásná vyšetřovatelka s paranormálními schopnostmi Maya Casteneda byla jeho poslední obětí a než utekla, přísahala svému mučiteli pomstu. Nyní se Kasp vrací a FBI zapojuje do pátrání po nepolapitelném monstru i Mayu. A ona brzy zjistí, že jediný způsob, jak může Kaspa objevit, je vstoupit do jeho mysli. Je tu ale nebezpečí: pokud Maya ve vrahově mozku zemře, zemře i ve skutečném životě! Stejně jako předtím Cela, je i Cela 2 ohromující směsí fantazie a reality, sci-fi a thrilleru, který vstupuje do nevídaného prostoru strachu a síly: do myšlenek psychopata. Dále hrají Chris Bruno (Mrtvá zóna), Frank Whaley (World Trade Center) a Bart Johnson (Muzikál ze střední). (oficiální text distributora)
obitus
odpad!Pokračování zbytečnější než kamasutra v klášteře. Už první díl mě příliš nezaujal, i když určité (vizuální) kvality mu upřít nelze. To dvojka mou pozornost neudržela ani svou výtvarnou stránkou, která je až překvapivě krotká. Tvůrci film poslali rovnou na DVD a já rovnou do koše. Absolutní ztráta času.(23.7.2009)
Ded@M@tes
odpad!Opravdu nepovedené pokračování, nestojí to vůbec k vidění. Hrozný video film, trapná kamera a herci nehorázný. ( Hodnocení: 0/10 )(27.5.2012)
Arkos
Tak za prvé to s jedničkou Cely nemá nic společného a za druhé je to příšerná blbost. Film nestojí za nic, herecké výkony tomu naprosto odpovídají a dokoukat to chce velikou odvahu.(7.7.2009)
petero
Vizuálna stránka ako z preexponovaného pornofilmu a myseľ vraha je vlastne iba obyčajná kotolňa. Ruky preč aj keď sa Vám pôvodná Cela páčila. Takto by to dopadlo keby Tarsem Singh nemal talent.(12.6.2009)
Ketri
odpad!Doufám, že distributoři tohoto "filmu" opatří obal DVD povinným nápisem "Upozornění: Sledování tohoto filmu způsobuje těžké poškození duševního zdraví!" Chtěla jsem dát jednu hvězdu za záběry přírody, které prokládají závěrečné titulky a také z vděčnosti, že jsem to přežila . No, ale pak jsem si říkala, že tvůrci oblétali půjčeným vrtulníkem jednu horu. No holt si museli udělat alespoň výlet, když patrně zapůjčení vrtulníku byla největší položka z rozpočtu filmu.(4.7.2009)
Webb
odpad!Mizerně natočený s hrozným scénářem. Pokud by musela Tessie Santiago někde hrát, tak jedině jako pornoherečka. V tomto filmu byl její výkon přímo otřesný a navíc je docela pěkná.(13.6.2009)
brutale
odpad!Dementná telenovela s hercami s porna. S pôvodnou celou to má spoločné akurát názov... NEPOZERAŤ!!!(2.10.2009)
Dubro
Mám rád leto. Trigovica, kraťasy, slnečná optika vrastená do nosa, šlapky na boso (chi-chi) sa zabárajú do topiaceho sa asfaltu (kto vie, či topiaci asfalt sa tiež slamky chytá?), človeka to ťahá k vode, alkoholika na pivo a eskimáka do mrazáku. To leto, keď tretí Zlatý bažant, steplený na slnku, chutí ako kravský moč, keď v aute bez klímy sa bermudy krásne lepia na zadok (na chlpatý menej) a keď kravaťáci v sakách a s klímou kýchajú ako besní psi. Fantázia. A potom jeden nádherný teplý večer si pustíte nejaký viblejo film a celá tá radosť z letného dňa je preč. Mizerní rádobyherci, mizerná kamera, mizerný príbeh, mizerné všetko. Prvá cela s tou s tým zadkom bola aspoň pastva pre oči. Toto leto už žiadny video film. To radšej päť tretích bažantov.(11.6.2009)
hrona
odpad!To není film, ale příšerný paskvil, který z nepochopitelného důvodu pojmenovali zrovna Cela 2, všem kdo jedničku viděli a líbila se jim, ruce pryč od tohoto díla. Jeden a půl hodiny zbytečnosti, dialogy příšerné, výpravu, no dejme tomu, vzhledem k tv produkci, ale jinak běs hrůza. Kdyby Tessie Santiago shodila hadry, co má nna sobě, byl by z toho rozhodně daleko lepší námět na erotický, nebo porno biják, pak bych asi určitě hodnotil lépe. Odpad za statečnost a drzost nazvat toto Cela 2, být jiný název, možná by se tam jednička vešla za již zmiňovanou výpravu.(2.7.2009)
stration
Opravdu si nedovedu představit to zoufalství, kterým tvůrci museli projít, než klapla poslední klapka. Takovou bezradnost jim opravdu nepřeji a se soucitu dávám hvězdičku.(30.7.2009)
Terva
Síla, co? Někoho šestkrát zabít a pak ho zase přivést k životu. Dá se to pokládat za vraždu nebo pokus o vraždu?(24.7.2009)
Holina
odpad!Je nehoráznost nazývat tento blaf Celou 2. Příšerní herci v příšerné režii pitomého příběhu. Inu jak se svézt na vlně dobrého jména, neutratit a přitom i něco vydělat - hrůza(6.7.2009)
Han22
odpad!Už jsem dlouho nedal odpad, tak myslím, že je na čase :-) Původní Celu si pamatuju jako fajn thriler s napínavým finále a docela slušnou sci-fi složkou, i když nevím, co bych na ni říkal po 10 letech. Tohle je tak na úrovni německé kriminálky (a tím urážím solidní německé kriminálky jako Schimaskiho). Nulová výprava, otřesný kecy, ošklivá a tupá hrdinka a tragický psychouš. A k tomu naprosto šílený a nepochopitelný finále a odporný efekty. A můj bože, co měl znamenat ten záběr v titulkách, jak točí jakýsi pidiskok autem a všichni se radují, že se jim to povedlo??? Ruce pryč.(8.6.2010)
AngiS
odpad!Teda jsem šokovaná z toho, že jsem vubec takový nesmysl byla schopná dokoukat do konce. Za svou výdrž bych zasloužila pět hvězd.. Ale tohle tedy opravdu ne(3.7.2009)
Lobotomas
Miamská supermanka zachraňuje neviné dívky. A možná se jí to i povedle. Boužel.(6.7.2009)
zberatel
Co dodat, je to video film ktory ...som videl a je to slabe ako caj.(2.9.2009)
Acrobat
odpad!Tarsem je vizualista, ktory je inspirovany Dalim. Preto Cela 1 je dokonalym svetom vizualizacie myslienok a stavov mysle na filmovom platne. Cela 2 toto nema, pretoze postrada jedno - Tarsema. Neviem preco sa Tessie na toto dala. V kralovnej meca som ju mal rad, apozeral som hlavne kovli nej ak som bol mensi :).(17.11.2009)
bubu25
odpad!Och-och ja som celý film nevedel či sa mám smiať alebo plakať, mal som chuť si pojednom vytrhávať vlasy. Nepozerať!!!!!!!!(9.5.2010)
Olík
Tento video thriller má s jedničkou (r.2000) společného………..no asi tak maximálně název. Naprosto zbytečné pokračování se svým naivním amatérismem stává pouze malou televizní detektivkou a režisérovy pokusy o zvýšení atraktivity pomocí přechodů mezi realitou a fantasy………jo, snaha se cení, ale...........!?!&@!(18.11.2010)
jay.lee
odpad!Tomuhle blábolu se radši vyhněte velkým obloukem!! Každý kdo dokouká Celu2 do konce se může označit za filmového masochistu...jako já:-)(14.8.2009)