Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedno mesto, jeden dom, dvaja mladí ľudia, súperiaci s minulosťou. Axl sa chce o nej dozvedieť viac, Vera sa na ňu snaží zabudnúť. Túlanie sa ulicami Londýna. Stačí sa len stretnúť. Nie so strateným otcom. Ani so sympatickým muzikantom. Stačí sa stretnúť navzájom a vliať si chuť na nový začiatok. (*hviezda*)

Recenze (5)

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Ze dvou příběhových linií je zajímavější ta s dívkou Verou (Déborah François), než Axlovo hledání/ setkání s otcem.Ale ani ona(příběhová linie, nikoliv herečka, ta naopak zaujala už v "Prvním dnu zbytku mého života") není zajímavá natolik, aby utáhla celý film. Absence pořádného příběhu proto zamrzí u tohoto filmu nejvíce. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Vysloveně iritující byl závěr - setkání unylé princezny se svým fotogenickým princem. Jak se ukázalo, ten citlivý hoch s lookem odpovídajícím aktuálním módním trendům byl umělec, který svou rozervanou duši vyzpívával v trendy oblečku v trendy klubu před trendy mladými lidmi. Jen s obtížemi jsem překonával chuť šlápnout tomu jalovému pozérovi do ksichtu. Falešné jak zuby v hrnku s vodou na nočním stolku. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Joj, to bylo příjemné. Jako by vás vaše láska hladila a hladila a pořád hladila a k tomu hrála parádní music. 1) Obrázek mírumilovné, pokojné, trochu dekadentní, současné evropské mládeže, prožívající své emocionální dospívání, mě zaujal především svou pohodovou atmosférou. Nikdo nikoho nenapadá, nikdo nikomu úmyslně neubližuje, všichni jsou přátelští, milí, i když bezradní ve svém mladickém tápání a hledání smyslu života a lásky. Fakt neskutečně milý film... 2) Vpravdě evropský snímek stvořil 35letý sexy režisér, scénárista a herec (Alejo - pomáhá Veře s matrací) Alexis Dos Santos z Argentiny. Hlavní roli hraje příjemná 22letá Valonka Déborah Francoisová. Jejím partnerem je 28letý fešák Holanďan Michiel Huisman (letištní kontrolor). Hlavní mužskou roli má 23letý neobyčejně přitažlivý Španěl Fernando Tielve (Axl hledající svého otce). Další zajímavá role připadla 34letému Izraelci Iddo Goldbergovi (Mike, který se bojí skákat padákem). Děj se odehrává v Londýně, mluví se tu anglicky, francouzsky a španělsky. 3) Spoiler. Axlovo hledání otce dobře vystihuje mentalitu části mládeže - pasivní na jedné straně, ale držící si svůj životní postoj a styl. Axl otce nehledá, aby ho našel, hledá ho, aby našel sám sebe. Jako malé dítě ochutnávající ze stolu plného lahůdek i Axl zmateně zkoumá lásku i sex v různých podobách, nezávislé bydlení ve squatu, které jasně není existenční nutností, ale projevem životního stylu, prostě nezávislou existenci, aby si nakonec uvědomil, že cenu v životě mají právě ty závazky a závislost a ne naopak. 4) Film připomíná studentskou práci...v dobrém slova smyslu. Je neokoukaný, svěží, plný naivního příjemně optimistického bezstarostného vidění světa indie music a hipsterů. Kdo snímku vytýká, že jde o nafoukaný snobský portrét pseudointelektuálů, který nám, poctivým pracujícím, nemá co sdělit (pravda, ve filmu nepracuje téměř nikdo), ať mluví sám za sebe. Mě tento snímek plný mládí a hřejivého přátelství oslovil. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dostal s naprostou lehkostí motýlích křídel! Je to jako byste tam byli. Jako byste si s herci, kteří jsou spíš vašimi známými, dávali každovečerní sraz v baru, toulali se s nimi ulicemi a usínali vedle nich v posteli. A to všechno právě proto, abyste se ráno probudili, alkoholové okno včerejška hodili za hlavu a šli dál. Prostě to byla jen jedna epizoda vašeho života. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama