One Piece: Nejimaki shima no bōken
One Piece: Clockwork Island Adventure
Animovaný / Dobrodružný / Fantasy / Komedie
Japonsko, 2001, 55 min
Zíza
Další zbytečně dlouhá epizoda. U prvního filmu jsem byla s hodnocením ještě shovívavá, přece jen to byl můj první One Piece film, ale u tohodle už jdu s jednou hvězdičkou dolů, i když vlastně zážitek byl téměř stejný (co dřív mele..). Byly tu jen dva okamžiky, které se mi vyslověně líbily a na větší chvíli než zbytek vryly do paměti - Sanjiho výhra nad ježkem (ta kulatá věc, co měla kolem sebe dokola ostny) a zašputnování "rozteklé ženy" Nami (to ona byla ta, která špuntovala :-D čeština...). Jinak to byl prostě průměr, podprůměr. Nic nového. Jestli jsou i další filmy takové, tak to potěš, to je rovnou vzdávám.(18.6.2010)
Naslund
Jeden ze slabších filmů. Svět One piece dává hrozně moc prostoru k různým zápletkám, ale tady je to zcela tuctovej příběh, kde nepobaví dobrodružství, ale jen těch pár vtipů. V podstatě jsem po nadějném začátku a následovném ničem už jen čekal na závěr, protože čekat něco nového se od této zápletky prostě nedalo a náplň nebyla vůbec lahodná. Musím přiznat, že nejvíc mě zklamalo, že se tu objevila postava s podle mě nejsilnější vlastností, která už nebude moct být v seriálu. Ale jak rychle byla poražena, bylo srandovní :)(23.12.2010)
Související
- One Piece 3D: Mugiwara cheisu (2011)
- One Piece Film: Strong World - Episode 0 (video film) (2010)
- One Piece Film: Strong World (2009)
- One Piece: Episode of chopper + Fuyu ni saku, kiseki no sakura (2008)
- One Piece: Episode of Alabaster - Sabaku no Ojou to Kaizoku Tachi (2007)
- One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei (2006)
- One Piece: Omatsuri danshaku to himitsu no shima (2005)
- One Piece: Mezase! Kaizoku yakyū ō (2004)
- One Piece: Norowareta seiken (2004)
- One piece: Dead end no bôken (2003)
- One Piece: Yume no sakkā ō! (2002)
- One Piece: Chinjō shima no chopper ōkoku (2002)
- One Piece (2000)
- One Piece (TV seriál) (1999)
- One Piece: Defeat the Pirate Ganzak! (video film) (1998)