Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Současný příběh ve stylu Bonnie a Clyde o osudech dvou milenců, kteří jdou cestou plnou zloby, ničení, scén a vražd. Hrdinové se drží hesla:"Patří nám vše, po čem toužíme". Avšak neuvědomí si , že za vraždy je nutné čekat trest. Film má reklamu jako spojení Tarantina a kultovního "Bonnie & Clyde". (LIVINGDEAD)

Recenze (8)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení. Pří úvodní scéně rozhovoru v bistru jsem film tipoval na nějakou další trapnou napodobeninu Pulp Fiction, a navíc nejspíš natočenou nějakým režisérským neumětelem. Ale velký omyl - je to skvělé jižanské road movie se svého druhu morálním poselstvím a filosofickým přesahem, a s překvapením (aspoň pro mě) v samotném závěru. A se skvělými hereckými výkony hlavního páru. Především Rachel Miner je typově dokonalá a herecky naprosto vynikající a uvěřitelná, určitě víc než třeba Juliette Lewis v Natural Born Killers. Je škoda, že tenhle film vidělo a hodnotilo tak málo diváků (8 komentářů včetně mého, to je nepochopitelné), určitě by potěšil mnoho milovníků "divných" filmů, mezi které já samozřejmě patřím. Objektivně na čtyři hvězdy, tu pátou dávám subjektivně z dobrého rozmaru po druhém zhlédnutí. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Naprosto brilantní první polovina filmu slibuje lehce romantický akční road movie, avšak přibližně v 50. minutě se film zvrhne v tupý rádoby horor s námětem, který není nijak zajímavý, natožpak originální... Snímek jakž-takž zachránil vcelku nečekaný konec a já tak, stále pod vlivem zmíněných prvních cca padesáti minut, hodnotím 75%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Hide až příliš staví na své pointě a ostatní režisér K.C.Bascombe ponechává osudu. Je vlastně na divákovi jak se s tím popere, protože příběh nabízí krimi a horor v jednom a tento rozkol je celkem zajímavý. Je však jasné, že pokud se dva žánry střetnou v jednom filmu, tak každému bude něco chybět. Na horor je to nekrvavé a nebrutální a na akční krimi je to neakční a přesto to úplná nuda není a má to něco do sebe. Velkou zásluhu na tom mají Christian Kane a přitažlivá Rachel Miner v hlavních rolích šíleného páru, kteří se v intru představí ve stylu Mickey a Mallory z filmu Takoví normální zabijáci. V nehororové části vyvraždí celé bistro před příjezdem policie, ale pro fanoušky masakrů tohle bude těžké zklamání, protože mrtvoly po bistru jsou rozesety mimo záběr a dvojice spolu vede kecy o ničem tak trochu napodobující styl dialogů Quentina Tarantina. Pak chlápka zabásnou, uplyne sedm let a jeho milá mu pomůže na svobodu ve velmi slabě natočené útěkové scéně z vězenského transportu, Pak opět kecy o ničem ve stylu odpuštění za zabití desítek nevinných lidí a film postupně přechází do své hororové fáze tím, že se v něm objevuje tajemný maniak v masce unášející mladé dívky. Naše dvojice, Billy a Betty, chce začít nový život a tak společně jedou vyzvednout si do liduprázdného městečka peníze, které tam Billy před zabásnutím před sedmi lety schoval. Pak přijde na řadu soulož zamilované dvojice na barovém pultu, ale pro příznivce Rachel Miner je to druhé zklamání, protože je celou dobu navlečená jak na severní pol. No a pak se to definitivně zlomí na horor a dostaví se nepříliš smysluplná pointa vzhledem k předchozímu ději je totiž dost šílená, ale to by ani tak nevadilo, kdyby se režisér vytasil s výbornou režií, ale to se nestalo. Jeho striktní vyhýbání se jakékoliv akci nebo krvavé scéně u mě vzbudilo podezření, že by takovou scénu snad ani nesvedl a navíc jakoby divákovi sděloval, že má připravenou pointu, která zamaskuje jeho liknavou režii, ale to si tedy dovolil trochu moc na tohle spoléhat. Podle mě tento film spasily hlavně herecké výkony a nepříliš předvídatelný scénář, ale slabší režie nedá ničemu příliš vyniknout. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z filmu mám celkem rozporuplný pocity. Začátek byl jako přes kopírák a chtě nechtě každýmu se musí vybavit Pulp Fiction(1994). Konkrétně pak Honey Bunny/Pumpkin a scéna v bistru. Pak už je to spíš ve stylu Natural Born Killers(1994) nebo spíš slabej odvar tohoto kultovního filmu. Je pravda, že mě sice překvapilo jakým směrem se ke konci začal snímek ubírat jako celek ale film působí dosti nesourodě a neuceleně. Co mě sere na výsost je absence jakéhokoliv násilí, gore a krve. Mohla z toho být slušná jízda. Je z toho ale nemastný neslaný cosi bez větší akce a smyslu. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Hlavní protagonisté mi ihned připoměli veselé duo Mickeyho a Mallory Knoxovi z Natural Born Killers. Nic pro ně nebylo svaté, co se jim zachtělo to taky dostali, zabíjeli si pro zábavu i potěšení a to všechno bez jakýchkoliv výčitek svědomí. Billy a Betty mají stejné hobby. Kam tihle dva zavítají, tam už pšenka nepokvete. Ale nic netrvá věčně a tak i na tuhle dvojku jednou došla řada. Pak už přichází jen otázka? Odpustí nám bůh někdy? Když ne, jaký bude trest? Tenhle koncept a celé to filozofování o bohu, trestu a odpuštění mi začalo po chvíli lézt pěkně krkem a čekaní na zábavu se pomalu, ale jistě formavolo do stádia zoufalství. A když už se konečně začal děj vyvíjet k lepšímu a člověk by i řekl že se baví, byl tu rázem konec, který bych popravdě řečeno nečekal, ale na druhou stranu jsem z něho kdovíjak odvařenej taky nebyl. Žádná sláva. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama