Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Koly 

všechny recenze uživatele

Nějak si nevzpomínám, kdy jsem se naposledy takhle dobře bavil. Roman Vojkůvka si u mě po kvalitním NEUSÍNEJ! vysloužil další plusové body a určitě prověřím i NĚKDO TAM DOLE MĚ MÁ RÁD. Státní fond pro podporu a rozvoj české kinematografie by měl namísto pumpování miliónů do megasraček typu BATHORY podpořit, byť třeba i pouhými pár tisíci korun, podobné projekty, jako je tento. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Z vysoka kašlu na berličku ve stylu "na to, že je to český horor..." a podobné bláboly. Každému měřím stejně, a to je případ i tohoto home videa. Našel jsem v něm celou řadu skvělých momentů, dobrých nápadů, vtípků a odkazů, líbí se mi, že Vojkůvka je ten zábavný typ fandy - magora, co se zároveň nebojí ani silných scén (třeba závěr je špičkovej). Problémem (alespoň u mě) je to, že totální amatéřina (v "hereckých" projevech, tricích, střihu, kameře a dialozích) zcela přebíjí jakýkoli náznak lepšího pocitu. Proboha, vždyť i Jesus Christ Vampire Hunter a další poklady společnosti Troma vypadají proti tomuto fanouškovskému pokusu o amatérský film jako perly světové kinematografie! Většinu času mi bylo za tvůrce hodně moc trapně. Víc jak dvě hvězdy proto dát nemůžu, i když by to si kat feťáků a bezesporu talentovaný Vojkůvka zasloužili. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Předně DÍKY panu Vojkůvkovi za to, že když se mě cizinec zeptá na nějaký český slasher, konečně mu mám co říct (ČEPEL SMRTI mě docela bavila, ale v tomto případě jako by nebyla). Jinak ale žádná zvláštní spokojenost. Pravda, na poměry subžánru je to vymykající se film (snad by mu slušela spíše značka exploitation), na poměry amatérského filmu jasný nadstandard, který už i docela vypadá. Zásadní problém byl ale jednoduše ten, že mi to utíkalo čím dál pomaleji. Je úplně jedno, kolik toho "zabiják feťáků" v katovské kápi stihne vykosit, protože jednotlivé vraždy jsou jedna jak druhá jak přes kopírák - nuda. Ono vraždění je tu beztak na vedlejší koleji, ale hlavní příběh (mladíkovy drogové a domácí trampoty), ač má něco do sebe, postupem stopáže už také příliš nebaví. Ocenil jsem tak spíše různé potěšující maličkosti - porno časáky, plakáty na zdi, filmy ve filmu, poprsí, pár povedených vtípků a odkazů. Možná jen nejsem schopen plně docenit poctivou fanouškovskou/amatérskou práci, jakou tento film bezpochyby je. Upřímně, té kritiky je mi i trochu líto, ale nemůžu jinak. Díky za každý koukatelný český horor, rád se (pane režisére) podívám i na ten příští;) 6/10. ()

Pedestrian odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodlám Total Detox hodnotit v měřítku amaterského filmu. Je to film, který vychází na novinových stáncích a stojí téměř stejně jako Vládce temnot nebo Statečné srdce! Ano, technicky je lepší než třeba Čepel smrti, ale to bylo aspoň zábavné home video. Zakoupené DVD s radostí daruju a jsem ochotný za něj zaplatit i poštovné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama