Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obsah začíná průměrná Americká rodina.. Tak já říkám: Průměrný americký Horor! Dle chvály ostatních.. jsem čekal skvělej slasher... Bohužél přišlo zklamání.. Ten film prostě neměl štávu.. Hrozné dialogy, příšerné chování postav.. Žádnej Děj!.. Jediné, co stojí za pochvalu je gore, Které se Překvapivě povedlo.. Ale opět ten způsob provedení dosti zvláštní. A mě to spíš otravovalo než bavilo ! Takže slabší 3 * ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to zaujímavo a ako ináč aj krvavo.Potom sa ukázala 5.členná skupina s totálne divnými a tým hlavne chcem povedať primitívnym chovanim a skutočne nesympatickou osobou,ktorá zazerala ako doga.Totálne divné spracovanie a niektorým veciam som totálne nechápal.Asi mi niečo uniklo,srať na to.Osoby v tom filme ma srali,otravovali a neskutočne liezli na nervy.Ale tá kompozícia hmly v lese,spravila presne to,čo mala.A to temne navodila atmosféru. A tie neprijemné zvuky mali tiež niečo do seba a dotvárali tomuto filmu strašidelnosť.Les,noc a niečo temné v ňom to znie hrozostrašne a aj je to divne čo poviem,ale film pracuje zo solidnou atmosferou a tie masky deciek boli veľmi dobre zvládnuté a pri pohlade na ne ma zamrazilo.Ale to dotváral hlavne ten les.Kto čaká logiku a zaujímavý príbeh,tak nech tento film ani nepozerá,ale komu stači strašideľné lesné dobrodružstvo s malými detskými Satanmi,nejakým tým gore a šialenou babizňou a hádam sa objavi aj nejaké ženské okaté monštrum a povedali ste na všetko:áno, stačí mi to,ste na správnej adrese. Keď upustím všetky nelogické situácie a debilne chovajúce postavy,ale nechám sa unášať temnou stránkou lesa a tými zabíjackymi potvorami,možem smelo prehlásiť páčilo sa mi to. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Brrr, jedna z největších hororových pohrom co jsem zatím viděl. Všem hlavním postavám jsem přál zmasakrování už od prvních minut, protože ty jejich výkony jsou fakt hrozný. Celej film je roztahanej a nudnej, já bych ho pojmenoval "koukni, jak divný to tady je". Ani jeden mord nestojí za místo v mojí paměti a když už na ně dojde, jsou hrozně odfláknutý. Po vzoru starých vybíječek vidíte zbraň, údiv oběti, následně pohled stranou a výsledek (fakt otřesný). Některý provedení jsou vyloženě směšný jako MENŠÍ SPOILER když si dospělej chlap nechá kolem sebe omotat strunu od dvou malých fakanek KONEC SPOILERU. Dospělí se bojí dětí, nebrání se a ty jim mezitím ubližují proutky, vše doprovázeno hekáním a halekáním. Výrazu dospělých "na mě nekoukej, ony jsou prostě takový" jsem se nemohl než uchechtávat. Toužebně jsem vyhlížel konec a doufám, že na tohle rychle zapomenu. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplný film. Když jsem si přečetl komentáře, tak se většina shoduje na amatérismu. Ano ten je ve filmu dost vidět, co se týká masek, ale jinak, když jsem to skousnul a šel se na tento film dívat jako na sračku, tak mě překvapil. Co se týká příběhu, tak ten je pořád stejný a ničím novým nepřekvapí, co ale stojí za zmínku je povedená atmosféra, gore a rozhodně se není jak nudit. Poslední dobu jsem viděl mnohem horších filmů, jak tohle. Film si své fan určitě najde a mě si svým způsobem získal. 55% ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama