Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Láska nepomíjí (E77)

(epizoda)
  • Německo Aus Liebe und Leidenschaft (více)

Obsahy(1)

Spisovatelka Margaret pořádá oslavu narozenin, která se rázem změní v hádku, když její syn veřejně řekne, že jeho otec odešel s mladší ženou. A právě tím otcem je James, který se vrací domů, protože si uvědomil, že Margaret stále miluje... Mladá Amy Foxová jede do Cornwallu navštívit slavnou spisovatelku Margaret Griffinovou. Amy byla léta její velká fanynka a v poslední době se obě ženy hodně spřátelily. Margaret právě slaví narozeniny a mezi hosty je i její syn Daniel Griffin, který je zároveň správcem rodinného majetku. Na Amy Daniel na první pohled zapůsobí svým přirozeným a upřímným chováním a zdá se, že sympatie jsou oboustranné... Amy však brzy zjistí, že Margaret má starosti. Poté, co ji její manžel James opustil a odešel do Jižní Ameriky, má finanční problémy. Dříve se její knihy vždy s velkým úspěchem prodávaly, ale od té doby, co dělá Margaret agenta její sestra Dorothee, se nějak nedaří. Amy je tím hodně překvapena. Ale Margaret evidentně dělá mnohem větší starosti zřejmě to, že její rodina nedrží pohromadě. Amy se rozhodne jí pomoci. Také Daniel má pocit, že jeho matka žije v nějaké podivné letargii, a snaží se ji vyburcovat k životu. Přitom se Daniel s Amy postupně více a více sbližují... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

ReneeS 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu se řezala smíchy i moje babička. Hloupé, ale pobavilo. Zápletku jsme z 90% odhadly už po pár minutách. Ty hvězdičky jsou za Hartmuta Beckera. Je to vcelku sympatický starší pán :) ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická Pilčerka: Krásne okolie pobrežie výhlady na more, v tom slušná vidiwcka rezidencia, krachujúci majitel, dvaja fryško zamilúci sa pár a dvaja traja negatívni neprajníci ale všetko napokon dobre dopadne ... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Učebnicová ukázka dobře zpracované červené knihovny. 1) Nositelka rytířského řádu britského impéria 2. stupně (Officer of British Order of Chivalry) britská spisovatelka Rosamunde Pilcherová skutečně není můj šálek čaje. Sentimentální povídky a romány pro ženy (jak to případně označují Angličané - women´s fiction) nečtu, protože nabízejí asi tolik napětí jako předloňské baterie. Ovšem nemohu autorce upřít, že své řemeslo ovládá._____ 2) Samozřejmě musíme se smířit s typickými (a snad i nezbytnými) atributy žánru. Plytká zápletka, ve které hrozí krach podniku nebo konec lásky (za tím stojí jeden či dva padouši) a kterou "odhalíte" ještě dříve, než se seznámíte se všemi hrdiny příběhu. Alespoň jeden zamilovaný pár krásných a sympatických lidí, kteří se přes různá protivenství nakonec vezmou nebo se k sobě vrátí. Nádherné scenérie krajiny, domů, bytů a dopravních prostředků. Záviděníhodný životní styl vyšších (někdy i středních) vrstev obyvatelstva. Povinný happy end._____ 3) To všechno žánr slibuje a divák se nezklame. Zvláště nádherná skotská krajina se zapíše do srdce._____ 4) Trochu problém mohou mít ti, kterým vadí, že jde vlastně o sračku. Ale docela voňavou a dobře chutnající. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama