Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tiskový agent David Bishop(Robert Mitchum) pocházející z Ameriky je svědkem smrti velmi bohatého Victora Demimoora v jeho okázalém domě. Ten zemře na infarkt a doslova v Bishopově náručí. Manželka Dominika Demimoorová po obdržení zprávy, že její manžel zemře neprojevuje tolik smutku kolik by se očekávalo. Při pohřbu i následně po něm se od lidí, kteří byli už v jakémkoliv vztahu s zesnulým, množí otázky na adresu Bishopa jestli před skonáním pan Demimoor nepronesl nějaká slova. Smrt se začíná jevit jako velmi záhadná a David Bishop se na základě získaných informací vydává do Evropy a Vídně pátrat co vše stojí za tak trochu tajemným životem Victora Demimoora. (Tiiso)

(více)

Recenze (8)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Poněkud přešpiónovaná špionáda se zbytečným romantickým odbočením a hodně divným koncem, kdy každou chvíli už už vypadalo, že se konečně protrhne pytel a vysype se šokující zjištění, což se ale nestalo a to, co mělo být největší šok, byla jen drobnost, jak v ději zakamuflovat "Proč". ~~~ 2,5* ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Trochu kostrbatý špionážny triler, na ktorom sa roky už do istej miery podpísali. Mysteriózna zápletka, ktorá sa tiahne celým príbehom, je v závere okorenená niekoľkými zvratmi a dokonca aj jednou akciou. Pointa je fajn, ale film postráda lepšiu atmsoféru, aj vďaka zbytočnej a nudnej romantickej linke. Mitchum nepredvádza svoje najlepšie herecké umenie, postačí mu meravý ksicht, ako keby ho to celé ani nebavilo. Stále však vie dobre ťahať aj tam, kde si scenáristi urobili pauzičku. Napriek všetkému film ponúka viac, ako to, čo o ňom prezrádza tunajšie hodnotenie. ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Dějové zvraty mi místy připomínaly Grahama Greena, to by ovšem musel být ve velmi bídné formě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Trochu moc spionaze na mna a Mitchum /Lovcova Noc/ mi velmi do spionaznych filmov nepasuje, ale dalo sa to - slusne tempo, vyborne dialogy. No a aspon zrucne rutinerska rezia Sheldona Reynoldsa : 56 % ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Slaboučké, pro dnešní dobu překonané. I když tam hraje "Zlatý chlapec Hollywoodu" Robert MITCHUM, tak sám tam toho moc nezmohl. Ostatní herec hráli, jako by je to nebavilo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama