Tohle školní cvičení na „Konflikt a dialog“ vypráví příběh tří mužů, kteří mají společného víc než jen jednu partii šachu... Jakákoli podobnost se skutečnými osobami je čistě náhodná. (oficiální text distributora)
Kulmon
Dost o hovně. A mimochodem ... když už točíte šachové reálie, nestačí jen poházet figurky po desce, ono to pak kazí celkový dojem, když tam jsou dva černopolný střelci a pozice je zcela iracionální.(15.10.2009)
petaspur
Dva muži hrají šachy, následně se pohádají a třetí muž to s nezájmem sleduje. Následuje podivné zjištění, že šachy nikdo nehraje, hádka se odehrává jinde, než v zabírané místnosti a o počtu přítomných se také dá s úspěchem pochybovat. Snímek těží ze slušného nápadu, který se jistě dal zachytit mnohem lépe.(28.3.2010)
Pejpr
Tak trochu schizofrenní počin...(1.6.2009)
pe3czech
Opravdu pěkný krátkometrážní film! Při zpětném promítnutí v hlavě si všímám, že je každý detail promyšlený a má svůj smysl. Anetě Beránkové míří můj potlesk - > opravdu se vyplatí strávit 6 minut života nad tímto školním projektem. Hodně štěstí do další činnosti!(2.7.2009)