Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý dobrý úmysl bude po zásluze potrestán. Jednoho dne se Williamu Archerovi zhroutil celý život, když zjistil, že ho žena podvádí s jeho šéfem. Jako by toho nebylo dost, stane se svědkem zločinu dvou agentů FBI. A ti se jej budou chtít za každou cenu zbavit. William musí začít tvrdě bojovat o holý život! (oficiální text distributora)

Recenze (9)

loveless 

všechny recenze uživatele

Ian Somerhalder vypadá jako Ken, je účetní a miluje svou ženu. Jeho šéf mu přidává k večeru práci a pak onu milovanou ženu chodí potají navštěvovat. Načež jednoho večera si Ian aka William zajede na véču, kde pozná zajímavou servírku, dá jí velké dýško (dobře on, ví, jak si získat srdce ženy) a pak cestou zpět do práce zachrání člověka z auta obráceného na střeše - a tím začíná jeho nejšílenější noc v životě. Tak to je v podstatě vše, pak už se jen utíká, střílí, a vlastně se ani nedozvíme, o co tam vlastně šlo - žádné pořádné (ani nepořádné) vysvětlení se nekoná. Z počátku jsem si myslela, že to nebude zas taková hrůza, ale na konci mi bylo jasný, že jsem byla naivní :) Takže jedna hvězda (stereotypně) za hlavního představitele, protože z něčeho se účty platit musí. Taky jsem se párkrát slušně zasmála až zachechtala a hlášky typu "už nestřílejte, už nemám náboje" mě prostě dokážou "odzbrojit". ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Krimi na dlouhé podzimní večery. 1) Z nějakého důvodu oblékají filmaři přitažlivého modela tentokrát 30letého Iana Somerhaldera do nepěkných asexuálních hadrů a nechají ho, ať se s tím popere, jak umí. A on to moc neumí... 2) Nepochopil jsem funkci věčně se opakujících flashbacků ve druhé části filmu...že by natočili tak málo materiálu? ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to čisto priemerná snímka. Nič viac, nič menej. Ian Somerhalder ťahá ako len vie túto snímku vpred. Asi to najlepšie je prepracovaný spôsob štýlu vyšetrovania, niečo na spôsob kriminálok CSI. Na druhej strane nemá film ponúknuť nič nové. O týždeň ani nebudete vedieť, že ste túto snímku videli. Viac ako 50% si tento snímok nezaslúži, na druhej strane ani menej. Koniec koncov na nemecký film to zase až taká katastrofa nebola. Tak ja to zhrniem takto: Klady - Príbeh, zápletka, vyšetrovanie, herecký výkon Iana Somerhaldera, strieľačky, kostýmy. / Zápory - Herecké výkony, lacnosť, Bčko, akcia, zvuk, hudba, minutáž, krajina pôvodu,.. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

OK, je to opravdu strašný film. Hudba jako by z oka vypadla průměrnému dílu Kobry 11, o hereckých výkonech se nedá mluvit, protože ty prostě neexistují, děj je natolik originální a komplexní, že během pěti minut víte přesně, jak to dopadne (a pokud máte pocit, že vaše teorie nepokryje avizovaných 95 minut filmu, chyba není na vašem přijímači - Ztracený svědek je alespoň z poloviny vystavěný na opakovacích scénách, které "vysvětlují spletitosti děje" za zvuků "dramatické" hudby - některé záběry a scény se prostě opakují několikrát, občas i zpomaleně, kdyby nám náhodou někdy něco nedošlo) a snaha německých tvůrců o to, aby film působil "americky" (všichni herci - kromě ústřední dvojice, kdo by to byl řekl - deklamují své velice hovorovou angličtinou napsané repliky s neuvěřitelně úchvatným německým přízvukem... i když jde o agenty FBI; a exteriéry vypadají asi tak americky, jako dvorek mojí babičky), z něj dělá spíš parodii... Ale je tam jedna opravdu vtipná smrt (kterou se nám tvůrci bohužel rozhodli zrekapitulovat jen jednou) a jedno poměrně překvapivé (!) odhalení (které se bohužel nikdo nepokouší nijak logicky odůvodnit). A Ianovi to sluší (hned jak se zbaví své kenovské vizáže z úvodu filmu...) Ale hlavně - už dlouho jsem se u ničeho tak nebavila. Což sice možná neopravňuje ty 4*, ale co... ()

LilySnape

všechny recenze uživatele

Hodnotit by ani nemělo vlastně smysl, tak se mi jen chce něco říct... a mně se chce něco říct ... :-) Hroznej film ;-) No ne, fakt ;-) Chvílemi se tváří jako béčko, pak spadne do efka a tam už zůstane a konec s fontánou a šílenou agentkou FBI a dvěma magorama u fontány , kteří sotva se viděli už se budou nejspíše brát... no takovou hovadinu aby pohledal ! Děs běs a lituju, že jsem včera večer ztratila dvě hodiny života s touhle **** Kdybych měla dát hvězdu, tak jednu za skvělého robota v kuchyni :-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama