Reklama

Reklama

Love Impossible!

(festivalový název)
  • Indie Pyaar Impossible! (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o setkání okouzlující krásky s ustrašeným geekem. Zdálo by se, že v tomto případě je láska nemožná, ale život skýtá různá překvapení... (Niktorius)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

nash. 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že na Bollywood si člověk musí zvyknout. Na jeho specifický humor, stylizaci, hudební vstupy, hereckou afektovanost a vše ostatní čím přiznává svou filmovost a čím se tak liší od Hollywoodu, Evropy i Asie. Poprvé bych dal možná tak 2**, ale při repríze jsem se uvolnil a překvapivě dobře se bavil. Totálně uvolněný pohádkový příběh, který si nedělá hlavu s nějakými procenty pravděpodobnosti nebo logikou, scénárista a představitel hlavní role Uday Chopra byl až pohádkově dobrácký pohodář a sympaťák, kterému není těžké fandit, Priyanka Chopra je krásná, písničky měly švih a nikde to příliš nedrhlo. Zkrátka dokonale oddechová zábava, která pobavila a na konci člověk odcházel s dobrou náladou, pohodou. A „Thai tradition!“ mi zřejmě zůstane a zapojí se do dlouhé řady univerzálně použitelných filmových hlášek. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hovorte mi, že som teľa, ale ja keď vidím Priyanku ako hádže ten svoj úsmev do kamery a potom vrtí svojími bokmi pri nejakej infantilnej piesni, strácam akýkoľvek náznak konštruktívnej kritiky. Love Impossible! je ten najtypickejší film o láske loosera s krásnou babou, ale je natočený a spravený perfektne. Perfektne v tom zmysle, že tam funguje, chémia, vtip aj dráma. Viac mi naozaj netreba. Hodnotový filmík, kde na konci aj zloduch uzná, že bol prekabátený, je vďaka indickým hercom a ich charizme neuveriteľne funkčný. Niečo také sa američanom len málokedy podarí. Pre mňa ulitmate guilty pleasure. ()

Reklama

elanista1 

všechny recenze uživatele

To je kúzelný film ako z rozprávky, úplne som podľahol a nehanbím sa. Postupne si zvykám, že indické filmy sú zväčša postavené na nehoráznych náhodách, ako aj tento. Ten kto hľadá vo filmoch za každú cenu logické nedostatky, tu nie je na správnej adrese. Pyaar Impossible! má úplne rutinný a neoriginálny romantický námet /ale celkom poteší aj pasáž s ukradnutým softvérom/, ale to rozprávkové čaro mu rozhodne nemožno uprieť. Chápem, že ten film nie je dokonalý ale zdvihol mi náladu a trocha ma vo vnútri prebudil, svojou naivitou a rozprávkovou atmosférou. Je to len druhý romantický film z Indie a obe ich s prehľadom zaraďujem na úplne popredné priečky môjho osobného rebríčka medzi všetky tie nudné a otravné americké romantické komédie. Ale zas na druhej strane je pravda, že k šťastiu mi stačí len pohľad na Priyanku Chopru, ale tým neznevažujem kvality tejto rozprávky! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

It's possible! Můžete mít nízký rozpočet, nezkušeného producenta (a zároveň nepříliš zdatného herce), protivnou holčičku v klišoidní roli ultrazlobivého dítěte a naivňoučký, předvídatelný scénář, ale když se do práce pustíte s láskou, vytvoříte příjemný a zábavný film, který já osobně oceňuju víc, než americké filmy podobné žánrové a produkční kategorie. A není to ani tak zázrak, jako dobrá práce režiséra a hlavně Priyanky Chopry, v níž dřímá značný komediální talent a čím dál víc mi začíná být jasné, že ta toporná barbínka z Krrishe byla jen jakýmsi nárazovým poklesem herecké kondice. Inu, my osamělé duše občas sladce optimistické příběhy o looserech, co nakonec uspěli v kariéře i lásce, můžeme. Kór, když je zrovna toho Valentýna, že jo... 70% ()

fun145 

všechny recenze uživatele

Úžasný soundtrack, úžasná Prianka Chopra, zaujímavý príbeh, aj keď viac menej predvídateľný, omnoho lepši romanticky film, než 90 % americkej produkcie, áno presne tak, 90%, bollywoodske filmy si zakladajú nie len na príbehu, ale výrazne aj na hudbe, v tomto filme to však vyšlo geniálne, síce sa opakujem, ale neviem si pomôcť, jednoducho perfektný soundtrack ktorý ešte viac zvýraznil vcelku zaujímavý príbeh. Nemám čo dodať. Snáď len 'Possible, yeah'. A čo sa týka hodnotenia, tak nie 'Possible', ale 'For Sure 100%'. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Když Abhaye (Uday Chopra) budí budík a říká mu různé zajímavosti, mimo jiné tvrdí: "Věděl jste, že nejvyšší prvočíslo je 13 395?" To ale není pravda, prvočísel je nekonečně mnoho. 13 395 navíc vůbec není prvočíslo. (IQ Tiqe)

Reklama

Reklama