Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najobľúbenejšia komédia. Veľa vtipných scén. Taktiež rozhodne jeden z najlepších filmov s Jimom Carreym. Vynikajúce výkony ďalších hercov vrátane Renée Zellwegger a Chrisa Coopera. Jimovi traja veľmi vzdelaní synkovia s vybraným slovníkom a Jimova rozpoltená osobnosť, to všetko je dôvod, prečo sa na film pozrieť. Ja osobne som ho videl už niekoľkokrát a nikdy ma nesklamal ..."Ďakujeme že ste pozerali tento skurv*ný film". PS: slovenský dabing je úžasný. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Schizofrenie trochu jinak!! Přiměřeně vtipný Jim Carrey v ultravulgární taškařici, která nejprve představuje Charlieho coby slušného poldu, kterému prchla manželka s černým liliputánem a na krku zanechala (až kultovní) černá trojčata. Ventil pak Charlie našel ve svém alter egu, které popustilo uzdu a z Charlieho je vzápětí magor Hank, co topí ukecané holčičky v kašnách. Nezastavitelní bratři Farrellyové měli naprosto volnou ruku a do scénáře tak pronesli neuvěřitelné množství vulgarit, kterými zesměšňují kdekoho. Konstelace těch povedených vtipů je ale minimální, nesmyslná zápletka i přepálená stopáž navíc ubírají další bodíky. V miniroličkách se pro zajímavost objeví kupříkladu tenistka a modelka Anna Kournikova nebo hvězdný hokejový veterán Brendan Shanahan. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu dobré.Tvrdím už dlouho,že Carrey je oficiálně cvok,taky jsem ze všeho hodně vyšinutej,ale jeho výhoda je,že emu za to platí,ale jiným lidem by leda ta dali svěrací kazajku.Pokud máte rádi ujetější humor,který se neštití skoro ničeho tak se budete náramně bavit.Jelikož já se bavil tak dávám za mě 80 % a čtyři hvězdy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbější bratři Ferrellyovi se opět spojili s Jimem Carreym a natočili další těžkotonážní komedie založenou na Carreyho šklebech. Tentokrát se však jedná o film bez špetky humoru a celé dvě hodiny jsem se bezmezně nudil. Tímto filmem se tvůrci dostali do bahna, ze kterého zatím ještě nevylezli. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2000 natočilo súrodenecké režisérske duo Peter Farrely a Bobby Farelly snímok "Ja, moje druhé ja a Irena" (Me, Myself and Irene). Do hlavnej úlohy obsadili amerického komika Jima Carreyho, ktorý sa v tej dobe viezol na vlne diváckeho a komerčného úspechu. Jeho popularita bola v tom čase na vrchole. Bol hviezda. Dali ho dohromady so skúsenou herečkou Renée Zellwegerovou, ktorá tiež už mala za sebou mnoho filmov. Takže s hereckým obsadením vsadili na istotu. Lenže čo sa týka samotného scenára, tak ten sa veru moc nepodaril a ani technické spracovanie nebolo na úrovni, ktorú producenti, kritici a i diváci očakávali. Dá sa povedať, že táto schizofrenická americká komédia bol prepadák. ** ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • Jim Carrey (Charlie) zaimprovizoval scénu, v níž jej mají jeho synové políbit. (HellFire)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 90,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 149,3 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama