Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Recenze (603)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Až na opravdu vyložené nechutnosti (kojenec) to nebylo tak hrozné, jak jsem si pod dojmem pověsti režisérů představoval. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Každý muž, ktorý sa pokúšal močiť tesne po súloži, veľmi dobre vie, že toto je film zo života ;-). Videl som to viackrát a nebyť premrštenej stopáže (asi tak o polhodinu), dal by som o hviezdičku viac. Traja čierni synovia, ktorí sú hyperinteligentní, ale stále používajú černošský slang, sú jedna z najvtipnejších vecí, ake kedy kinematografia vôbec zrodila... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

A tohle má být komedie? A kde? Asi by k tomuhle filmu měli vydat manuál, aby divák věděl, kdy a čemu se má zasmát. Já jsem to za ty skoro 2 hodiny opravdu nepochopil. Nehledě na to, že už tak chabý dojem ještě prznil Dejdar svým dabingem Jima Carreyho. Bohdan Tůma Forever! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $51miliónovTržby USA $90,570,999Tržby Celosvetovo $149,270,999║ Bžunda ako sa patrí, spojenie Jim Carrey a bratia Farrellyovi vždy dobre klapalo, je to úchylné, zvrhlé a neskutočne zábavné. /videl v kine: 90%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Po této vskutku trapné a nezábavné komedii jsem bratry Farrelly naprosto odepsal, což se mi jen potvrdilo jejich další komedií Těžce zamilován. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Po seriózních a perfektně odehraných rolích si Jim Carrey opět odskočil natočit jednu ztřeštěnou komedii. A po hříchu on a stračena jsou jedinými kladnými body celého snímku. Vše ostatní od režie přes scénář až po neúnosnou délku je hrozné. Několik málo (ale skutečně málo) povedených scén celek nemá šanci zachránit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela zábavná Carreyovina která má docela dost fakt HYPER míst. Občas to ztratí tempo a je to moc dlouhý ale zasmál jsem se a to je to hlavní. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lee Scott: 1. Breakout - Foo Fighters [3:21] ,2. Do It Again - Smash Mouth [3:57] ,3. Deep Inside Of You - Third Eye Blind [4:10] ,4. Totalimmortal - The Offspring [2:50] ,5. The World Ain't Slowin' Down - Ellis Paul [4:48] ,6. Any Major Dude Will Tell You - Wilco [3:06] ,7. Only A Fool Would Say That - Ivy [3:03] ,8. Can't Find The Time To Tell you - Hootie & The Blowfish [2:47] ,9. Bodhisattva - Brian Setzer Orchestra [5:41] ,10. Bad Sneakers - The Push Stars [3:15] ,11. Reelin' In The Years - Marvelous 3 [3:26] ,12. Strange Condition - Pete Yorn [4:33] ,13. Barrytown - Ben Folds Five [3:48] ,14. Razor Boy - Billy Goodrum [3:45] ,15. Where He Can Hide - Tom Wolfe [3:34], ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nevím proč jsem film v TV vždy přepl, konečně jsem si jej pustil celý a Jim Carrey klobouk dolů opět předvádí svůj typický herecký výkon a jeho škoda, protože komik je geniální a nyní už netočí téměř vůbec. Nápad se schizofrenikem s projevy narcismu byl geniální. 85% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Má to aj odborný výraz. Máš o koliesko viac.“ Ja, moje druhé ja a Irena som prvý raz videl v roku... v roku... no proste strašne dávno. Vtedy som mu dal (s miernym, ale neskrývaným opovrhnutím) 2*. Keď som si ho ale opäť pozrel v roku 2022, musel som zvýšiť na 3*. Zo začiatku som sa fakt dobre bavil. Prestal som sa na niečo hrať a užívam si už aj buransko-záchodové komédie a v tomto smere je film vcelku vydarený. Drastická hláška („Dúfam, že sa spoznáme lepšie. Prehĺtaš?“) strieda ostrý dialóg, scéna scénu (umlátenie šoférom limuzíny). Myslel som si, že to dosiahne na štvrtú hviezdu. Najviac sa mi páčil brutálny retrospektívny úvod a následne moment, v ktorom sa to v hrdinovi konečne zlomilo a začal sa mstiť ľudským (i zvieracím) obyvateľom mesta. V polovici ale začala nepochopiteľne víťaziť rozvláčnosť. Neviem, či sa tvorcovia naozaj vážne pokúsili analyzovať duševne chorého človeka, alebo aj to bol z ich strany vtip, tak či onak nevyšla ani jedna z možností a je to proste nuda. I v druhej polovici sa síce našťastie nájde pár extra kurióznych WTF okamihov (albín) a zážitkov (Renée Zellweger jemne kopúca do kravy, ktorá odmieta zomrieť) a oceňujem, že bratia Farrellyovci nepoznajú hranice (čo je pri komédii skoro vždy fajn). Ale už to proste nie je ono. Na najlepšie farrellyovské komédie sa to nechytá (Niečo na tej Mary je, Blbý a blbší). Ani zvyšok ľudstva nebol nejak extra nadšený a film síce na celom svete zarobil 149 miliónov, čo pri rozpočte 51 nebolo až také zlé, ale proste od Carreyho sa v tom období čakali iné, oveľa, oveľa lepšie výsledky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutalni komedie s obcas drsnejsima vtipkama a krimi zapletkou. Ale pribeh tu neni dulezitej, tohle je proste jedna velka show krutaka Jima, kterej rozdvojeni osobnosti dotah k naprosty dokonalosti. A nejbrutalnejsi je zaver, kdy uz to neni bud Charlie nebo Hank, ale oba najednou a vzajemne se rubou. Proste nebejt Carreyho, tak je to jen prumerna komedie, ale co ten tady vyvadi, to snad ani neni mozny a posouva tuhle komedii o nekolik trid vejs. Za zminku taky stoji jeste docela pekna Zellweger a tri pekne sprosty synacci. Proste perfektni komedie, ktery tech par hluchejch mist rad odpustim. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, šílený Jim Carrey, ale přesto tam bylo pár dobrých hlášek a scéna s mrtvou krávou na silnici, ta neměla prostě chybu. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Potlačovaný vztek ústící v rozdvojení osobnosti je docela fajn premisa, ale její využití v příběhu, který se z velké většiny točí kolem fádního útěku před policií, mi přijde jako mrhání potenciálem. Jim Carrey se snaží bodovat svými grimasami, ale ty jsou mnohdy za hranicí afektovanosti. Naštěstí když už Jim přepne na své druhé já, dokáže sehrát pár docela zábavných scének. Všemu taky napomáhají jeho parádní trojčata a pohledná Renée... 5/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Dost možná vůbec nejhorší Carreyho film. Mrzí mě to, protože je to můj oblíbenec, ale když se to tak vezme, každý herec má takový kousek. Tohle mě skutečně neskutečně nudí, irituje a štve. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Skvostně >ujetá< PÍČOVINA - a to slůvko zdůrazňuji - protože je maximálně výstižné. I když by to tedy taky mohla být kokotina, že... ;o) . . . Škoda, že humor je v téhle >Fárre-Cárre< taškařici tak nevyrovnaný - od geniálních pšoukůdžouků (scéna s krávou, egovibrátor, ustřelený palec - etcatd... :-) až po zbytečné grimasy a pitomosti (např. kojení)... Nemá asi cenu zybytečně pitvat film tohoto zrna - prostě je to řemeslně zručně natočená a MÍSTY VELMI VTIPNÁ - píčovina... :o))) ()

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama