Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (604)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pár scének zavání lehoulinkou vypičenou trapností, ale zbytek je naprosto luxusně zkurvený. Scénky, kdy se před kamerou sejde celá trojice hlavních negrů, jsou naprosto spičeně kurevsky dobrý do piči. Ten zkurvenej mamrd Jim Carrey hraje jako o zasranej život a Renée Zellweger v době vzniku nebyla ještě tak hnusná pizda. Celkově se tedy nejen dá na film příjemně dívat, ale navíc je to dívání na velmi zkurveně vysoké úrovni. Ta režisérská paka kombinují mnoho druhů humoru a já bych se z každého zvlášť skoro až posral. Nemám problém udělit vymrdané 4*. A kdo hodnotí jinak, tak ten není nic víc než zkurvenej magor. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Morbídne, extrémne, nápadité a úchylné, no Carrey sa na to hodí, občas ma to dokonca aj pobavilo, ale bolo toho veľa, po hodine to bola nuda. Aj z prehnaného dobráka sa dá urobiť komediálny film na ostro. Osobne to však nemusím, je to ten štýl Blbý a blbší, či Ace Venturu, často rozpačité v tom preháňaní. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hej, vocase! Jo, s tebou mluvim! Koukej zvednout toho vajgla nebo si ho přilepim k podrážce a propasíruju ti ho prdelí až do držky!......... Scénář : Bobby Farrelly, Peter Farrelly a Mike Cerrone. Kamera : Mark Irwin. Hudba : Lee Scott. Ve filmu zazní The Offspring se songem Totalimmortal http://www.youtube.com/watch?v=ApMel9DdnLo CHYBY VE FILMU - 1 - Muž na mostě odstřelí Charliemu palec na pravé ruce, ale na konci filmu, když se líbá s Irenou, má ovázanou levou ruku. 2 - Hankovi hodinky si ve filmu dělají co chtějí. Jednou je má, jednou ne a zase jo....... CITÁT - Když mi bylo patnáct, umlátil jsem svou rodinu ve spaní kladivem. Mámu, tátu, bráchu i ségru. I když ségra nespala. To mě fakt mrzí........... ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nasmála jsem se, ale často mi ty vtipy přišly fakt nevhodné, takže mi Hank občas trochu vadil... Rukopis režisérů je poměrně znatelný, ale rozhodně to patří k těm lepším komediím. Ale jméno Irena mi tam prostě nesedí. Jimovi tyhle role jdou, i když ho mám radši v normálnějších filmech. Možná bych dala i 4*, ale jelikož jsem ve stejný den viděla i Božského Bruce a nabízí se srovnání, tak výš než na 3* jít nemůžu :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri komédiách sa treba baviť, uvoľniť sa a nerozmýšalť. Hlavne nad tým aký ďalší stupídny ksicht Carrey predvedie. Verím tomu, že keby ich niekto nový, neotrepaný strúhal na rovnakej úrovni ako on všeobecné názory by boli o stupeň vyššie, ale čo už. Mne to príde stále rovnako vtipné, nedokážem si pomôcť. Farrelyovci bez Jima nie sú ono, je to vidno aj na ich ostatných filmoch, ktoré ani jeden nedosahujú ich úroveň. Pre mňa. 85%. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • "Irene" se z řečtiny překládá jako "klid". Irena (Renée Zellweger) se ve filmu neustále snaží uklidnit obě osobnosti – Charlieho i Hanka (Jim Carrey). (HellFire)
  • Scéna v níž Charlie (Jim Carrey) vyskočí z auta, byla natočena napoprvé. (HellFire)
  • Duševní choroba, kterou Charlie (Jim Carrey) trpí, není ve skutečnosti paranoidní schizofrenie, jak ve filmu zazní, ale disociativní porucha identity. Tyto dvě nemoci lidé často zaměňují, přestože ve skutečnosti nemají nic společného. (Ilus)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama