Souboj v těžké váze (TV pořad)

Reality-TV

Česko, 2009, 60 min

• AngelAngie

Doktorka může být profesionálkou jakou chce, ale měla by se trošku zamyslet nad tím, že v tomhle pořadu i své profesní znalosti a zkušenosti zesměšňuje.(2.8.2009)

Cajthamlová se vrátila ? To už shodila ? To je sice pěkné, ale už by mohli vymyslet něco zábavnějšího ...(18.5.2009)

Doktorka Kateřina válíííí :-D... Prostě mám rád pořady o hubnutí :-)(18.9.2009)

Tady už se jedná o víc lidí najednou co se snaží zhubnout, a je zajímavé sledovat, jak se to komu daří či naopak. doktorka Kateřina je sympatická žena.(17.9.2009)

Kdyby to spíše pojali jako wrestling tlustoprdů, to by byla sranda. Jinak je to s menší úpravou a přidáním soutěživosti stejný pořad, jako Jste to, co jíte-viz můj komentář.(30.6.2009)

• ghatos

1.díl - pan Míla - zakomplexovaný (bi)homosexuál, který se postaví neoblíbené paní doktorce :), celkově jsou všechny 4 postavy zajímavé 4 *, 2.díl - starší páry, které objeví své "mládí", dost přeslazené a někdy trapné 2 *, 3.díl - dva ženské páry, každý jiný...no nic moc 2,5 *, 4.díl - Fanda ze Žižkova + maminka od paní Dany mě bavily 3 *, 5.díl - dva páry, každý úplně jiný...no tak tak 3 *, 6.díl - 160 kilová paní byla asi nejzajímavější, celkem slušný díl s dobrou hudbou 3 *, 7.díl - Slovenští účinkující udrželi tuto část na 3 *, 8.díl - je nudnější, kde určitým oživením jsou divadelní scénky, závěr je trapný - podobný byl druhý díl 2 *. Show v podstatě kopíruje předcházející pořád: Jste to, co jíte. Došlo tam jen k mírným modifikacím. Nemůžu si pomoci, ale to neustálé propočítávání % mi připomíná Černé barony...."a přece, tak nějak splnily že? Protože jim to politicky myslelo vy šmejdi!" 48%.(27.5.2009)

špekouni všech zemí, spojte se...!(25.6.2009)

Jeden z mála pořádů v telce, při kterém nemám chuť cpát si nějaké žrádélko do huby ...(2.6.2009)

Sice mě docela serou ty prvky reality show, které se zde objevují, ale pro lidi co se chtějí dozvědět něco o zdravém životním stylu je přesto pořad plný zajímavých informací, které je dobré znát.(18.5.2009)

• Stejšn

Prima vzala celkem úspěšný voyeurský pořad o vyžraných lidech a umocnila ho na druhou. Na ten původní jsem se i občas podíval, snad pro tu absurditu, ale tohle už je úplná nuda.(25.6.2009)

• Bila_pani

Tohle je hrozná nuda, Jste to, co jíte je proti tomu úplně ohňostroj zábavy.(18.8.2011)

• josefklimes

Další dietní jednohubka pro cvalíky od Kateřiny a dr.Havlíčka, podobné jak Jste To, Co Jíte jen víc nudný, dodnes nechápu proč takové pořady točí, stejně lidi kteří v tom ,,vystoupí" za pár měsíců zůstanou u jídelníčku svého ŠŤASTNÉHO MLÁDÍ... 30%, je vidět, že Prima Love je zbytečná televize, když tohle vysílá(1.6.2012)