Film o neporozumení - Nezmením sa! (TV film)
Dokumentární / Hudební
Československo, 1989, 23 min
Dokument s názvom "Nezmením sa!" (réžia P. Sedlák) obsahuje množstvo rozhovorov a videoklipov skupiny ZÓNA A, vtedajšej punkrockovej špičky nielen na Slovensku. (PEG4SS666)
anderson
Ďalší dokument o fenoméne zvanom ZÓNA A. TECHNICKÁ POZNÁMKA: Režisérom je PETER SEDLÁK. (18.5.2009)(18.5.2009)
S.i.d.
Teda čekal jsem od toho víc. Dokument nebyl tak ani o Zóně A, ale spíš to byla anketa na téma : "Co si myslíte o Zóně A?" Na druhou stranu přestože jsem se moc nových věcí nedozvěděl, nebylo špatné sledovat názory ostatních lidí na tuto kapelu. Celkové hodnocení je průměr - ten kdo tuto kapelu nezná si udělá základní představy kdo to asi je a ten kdo o nich má nějaké znalosti si vyslechne jaký názor na ně mají ostatní.(10.5.2011)
Rickenbacker
Druhý dokument o Zóne A, obsahujúci množstvo rozhovorov a kritiky zo strany rôznych ľudí ale aj reakcie členov kapely na danú kritiku. Dokument je dlhý 32 minút.(26.2.2011)
feefoo
Kronika. Islanďania majú svoj Rokk i Reykjavík, od nás pochádza aspoň niečo, aj keď skromné, čo mapuje slovenský punk osemdesiatych rokov.(26.7.2010)
Jello Biafra
Zóna A je jednou z mojich obľúbených kapiel. Dokument zachytáva kapelu v období keď už u nich nehral druhý gitarista Sveťo Korbel. Sú tu rozhovory s členmi kapely aj s fanúšikmi. PO všetkých stránkach podarený dokument.(18.3.2011)