Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do města iluzí Las Vegas přijíždí pohledná Taťána se svými kamarádkami. Je dcerou kouzelníkovy asistentky, která tragicky přišla o život při nevydařeném triku. Proto jí láká návštěva populární kouzelnické show Krella Dariuse (Billy Zane). S pomocí iluzionistovy půvabné asistentky Samanthy (Bai Ling) diváci snadno podléhají Dariusově důvtipu a kouzelnickým schopnostem a neodolá mu ani Taťána. I přes okouzlení si ale uvědomuje, že Darius má informace o matčině smrti a také že rozhodně nešlo o nešťastnou náhodu. Dívčino pátrání po tom, co její nový partner skutečně ví a neví, však spustí sérii hrozivých událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole! Nepodarený klon Arnolda Schwarzeneggera v úlohe detektíva Orloffa ! Buhahááááá...!!! Chlap monotonne odsypával text bez akejkoľvek mimiky či citového prejavu, čo by určite dva krát lepšie zvládol i RoboCop. A to nehovorím o tom, že som mal pocit, že všetci v tomto filme, ktorý bol skôr TV filmom, boli našrot, špeciálne agent Rogers! A už vôbec bych tomu nálepku thriller nedával, pretože jediné, čo som mal napnuté, tak to boli moje viečka, aby som nezaspal! No, asi začnem pozerať hodnotenia predtým, ako sa do niečoho pustím, bo takéto prekvapenia ma stoja hodne. A nemyslím len drahocenný čas ! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že nie som veľký fanúšik iluzionistických čísel (tobôž nie brutálne zostrihaných vo filme), tak mi z filmu zostalo sledovať len akúsi seriálu hodnú kriminálnu zápletku, ktorú si už dnes ani poriadne nepamätám. ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně dementní pokus o film, kde nefunguje v podstatě všechno. Námět, události v něm i chování postav nedává smysl. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Několik příšerných kravin se tam našlo, ale to vůbec nevadí, protože Billy Zane vytahuje film o třídu výš. Robert Davi, Armando Assante, Andrew Divoff, herci kteří se sekli v béčkových vodách, což je podle mě sakra smůla protože ve filmu odvádějí svůj standart který je, ale lepší než výkony dnešních teenagerů v hororech, CSI atd. Celkově to mělo zajímavou atmosféru a i přes levnější technické zpracování je to vcelku pohodový film, kterým zabijete 84 min volného času. Vypněte mozek, nehrejte si na detektivy a nechte at to za vás vyřeší postavy :) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

O kvalitě filmu vypoví už první scéna z nádraží.Borec se schová poldům na vagón,ti to pomalu vzdávaj,ale idiot najednou vyskočí,začne utíkat a nechá se zastřelit.Byl asi víc zfetovanej ,než si všichni mysleli.A já taky,když sem tuhle pitomost dokoukal až do konce.20% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nezaujalo, nebavilo, ale zato dostatočne nudilo...Po celú dobu sa film tvári tajomne, akurát že tá tajuplná maska nie je dostatočne presvädčivá a samotné vyvrcholenie zostáva rozpačité a divák má z neho pocit ako keby bol o niečo ukrátený. Príbeh ako keby zastal niekde na polceste a teda uspokojenie z pozerania tohoto snímku nemá šancu príjsť....Aby som to zosumarizoval: B-čkový snímok postradajúci príťažlivý element s krimi zápletkou ktorý nemá nič čo by diváka mohlo uspokojiť....možno akurát scény s kúzlami....( a možno by som dal aj dve ** ale keďže záver bol aký bol dávam len jednu ). ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Do mesta iluzí Las Vegas prichádza Taťána so svojími kamarádkami. Je dcérou kúzelníkovej asistentky, ktorá tragicky prišla o život pri nevydarenom triku. Preto ju láká návšteva populárnej kúzelníckej show Krella Dariusa (Billy Zane). Tatiana si uvedomí, že Darius by mohol mať nejaké informácie o smrti jej matky. Toto zistenie však spustí sériu záhadných úmrtí jej priateliek. ... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Režiséra a scénáristu, kteří si neporadí s pointou bych kopl do zadku...Škoda, protože jinak mne to docela bavilo. Hrají tu herci s výraznými ksichty - Nevsky, Zane, Assante, Davi a pěkná Estelle Raskin, která zde nikde není k dohledání....z nějakých záhadných důvodů. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Jde o hororovou detektivku, ze začátku si to vybuduje celkem hezkou atmosféru (dokonce i neškodné zabodávání mečů může mít jiný nádech, když víte, co víte). Kouzla s 100$ nebo proházky po vodě neuškodí. Vše je zahaleno tmou a stínem. Policie se pomalu plíží k závěrečné kulce. Začátek mě zaujal a pak to šlo jen setrvačností... ()

burton 

všechny recenze uživatele

Moje matka, Vaše matka.....dobří herci táhnou tenhle, pro mě komplikovaný, karmicko zásadní příběh ze světa iluzí. Noa musím se přiznat, že jsem opravdu, ani na samém konci, nepochopila nic. Zejména který z kozlů je zahradníkem. Takže kdybyste se někdo na tohle kvůli mě chtěl podívat a poslat mi vysvětlení vnitřní poštou, budu Vám vděčná. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Filmy, kde jsou kouzla mě celkem lákají a baví. Ale v tomhle případě jde o béčkový kouzelnický film. Jako celkem jsem se bavil, ale více než 40% procent nedám ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Film rozhodně ne moc povedený, děj je zmatečný, zápletka a napětí mizivé, herecké výkony nepřesvědčivé a k tomu nepříliš vydařený scénář, režie i kamera. Mrtvoly nevypadají věrohodně. Prostě celé je to dosti nepovedený film, přitom by stačilo pár obměn a mohlo to být zdařilejší. Takto: 25 % ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Vydržal som sa pozerať na túto znôšku krepostí len preto, že som si už dávno nepošomral pri béčkovej produkcii, ale tu som sa nestačil diviť, čo sa dá v dnešných časoch vyprodukovať, nefungovalo nič, scenár, dialógy, strih, kamera, hudba, réžia, herci, jedinú hviezdu si zaslúžia kostýmy tej Číňanky, takže 20%. ()

Reklama

Reklama