Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dynamická, vědomostní a zábavná soutěž nejen pro teenagery, v níž dvě soupeřící soutěžní družstva ve třech kolech prokazují své znalosti, ale rovněž šikovnost, obratnost a smysl pro humor v recesistických a akčních disciplínách. Cílem soutěžního družstva je vyluštění tajenky. V prvním kole mohou soutěžící získat nápovědní písmena, ve druhém luští tajenku a ve třetím zápolí o ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Opět podprůměrný soutěžní pořad, který je už vysílán nějakej ten pátek. Často mě fascinuje, jak se jednotliví soutěžící představí jako kdyby hráli 1. ligu ve všech sportech a pak na nějakých prolejzačkách nejsou ani zaboha schopní se vymotat a nebo aspoň v normálním limitu to prolézt. Když už je velká nuda tak si to občas pustím v televizi, ale nic moc. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Obdoba postkomunistické soutěže pro mladé, Hip Hap Hop. Dříve jsem to jako mladý sledoval. Dnes si nedokážu představit, že nach nad tímhle ztrácel čas. Každopádně si nemyslím, že by to bylo i dnes k zahození takováto soutěž. Pořád lepší, než když dnešní mládež zabíji svoje mládí drogami, alkoholem a facebookem. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Formát je tak nějak podobný dnešnímu soutěžnímu pořadu "Za školu". Jen se musím pousmát té "dynamičnosti" soutěže. Možná přijde dynamická nezasvěcenému, naivnímu divákovi, ale když jsem viděl, jak tvůrci uprostřed rozehrané tajenky najednou zjistili, že jim nevyjdou písmenka, nebo když potřebovali děj urychlit, tak soutěžící museli "dynamičnost" zahrát podle instrukcí, tak jsem ztratil iluze o bezprostřednosti. Študáci sice vyhráli, ale další kolo si jel užít už kolega. jedno natáčení Bludiště stačilo... Jo a bludišťáka získala Veronika s Robinem, takže jedna hvězda patří i jim, ať si říká (píše) kdo (PZ) chce co chce:-) PS: Robin je pro rok 2009 trojnásobný kuželkářský mistr ČR. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Co já jsem se nadíval na Bludiště, to si většina zde přítomných ani nedokáže představit. Téměř u každého dílu jsem byl přilepený u obrazovky a hltal nový přísun nápadů a obratnostních soutěží. Aby si někdo nemyslel, že mám rád teen pořady, prostě v tu dobu jsem na to měl věk a tak jsem se na to logicky díval. Z té doby mám také plno vzpomínek na různé otázky, dovednostní soutěže a velmi si vybavuji i moderátora. Musím, ale otevřeně říct, že novější díly už nejsou takové jako byly tehdy a úroveň šla určitě o poznání níže. Ale jde především o humorný a soutěžní pořad, tak ať si děcka hrají. ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Soutěžní pořad pro děti začíná instrumentální znělkou: "Fatboy slim is fucking in heaven, Fatboy slim is fucking in heaven, Fatboy slim is fucking in heaven, Fucking n fucking n fucking in heaven". A to už nastupuje pičus moderátor, kterého bych s chutí poslal do transportu. Děti se snaží, scéna i scénář jsou bohužel beznadějně dementní a nevytrhne to ani zlatý bludišťák. Vraťte mi kuličky štěstí! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení jednoho dílu trvá více než 3 hodiny. (R´Hell)
  • Znělka nese název „Fucking in Heaven“ a je písní z alba skupiny FatBoy Slim „You've Come A Long Way Baby“. (ČSFD)

Reklama

Reklama