Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Nevinná a vtipná hra, na téma pro mě prostě smutné.. Na jednu stranu jsem se bavil, ale trošku trpce.. obecně v reálném světě nevidim nic zábavného na nevěře a umírání vztahu z důvodů člověkem spíš vykonstruovaných, pro obhajobu sebe sama. Hledat v tom něco romantického, jak se snažil film/inscenace naznačit se mi taky příčí. Na druhou stranu se mi líbilo jak to herci zahráli a některý části na mě dýchaly divadlem hodně silně.. být to kratší, dám o hvězdu víc.. takhle 3,5 ()

Reklama

AppleCore

všechny recenze uživatele

WARNING: následující komentář může vzbudit oprávněné naštvání. Já to neviděl. Proč? Ano přiznávám se. Prostě jsem to vidět nechtěl. Filmy pana Trošky jsou mi velice cizé a on sám jako osoba se mi jeví spíše jako (omlouvam se za použitý výraz, ale já to tak vidim) pohádkovej debil, kterej by nenatočil snad ani pitomou telenovelu. V jeho filmech se nadají hledat chyby, protože to co z toho vždycky vzejde působí jako jedna velká chyba. Kdysi jsem viděl jakýsi dokument o tom, jak tento (ne)populární režisér točí své filmy a byl to vážně směšnej zážitek. Keců má tolik, že by mu kdejakej herec dal do držky (Divný, že se ještě nestalo.), rukama mává do všech stran, ale výsledek je vždycky totálně odpadní. Pokud si kladete otázku proč hodnotim film kterej jsem neviděl tak odpověď se skrývá v těch několika řádcích, které jste si nejspíš přečetli. Těm kteří si toto přečtou, a nesouhlasí s tím, se omlouvám. Musel jsem zkrátka poslat názor na svět, ikdyž vás třeba vůbec nezajímá. ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Zvláštní číst,jak lidem vadí to,o čem se ve hře mluví,právě proto se to přece jmenuje Bez předsudků.Na divadle je to lepší,ale i televizní verze stojí za to,pokud někdo ví,oč má jít.Trochu mi ty stížnosti připadají jako jít na Krále Ubu a pak si stěžovat,že se tam mluví sprostě.Jana Paulová 100%,Pavel Zedníček 90%,režie 70%=86,666666% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Typicky divadelni pocin, nesetrne natoceny pro televizniho divaka sediciho po pas zaboreneho do gauce a chroupajiciho bramburky. Nezazivna a nudna konverzacka by v divadle pobavila cely sal, ale v televizi pripomina spise domaci video ochotnickeho spolku z Dolniho Pacova. Naivni predstava pana Trosky, ze film je k popukani vtipny. Humor o erekci je a bude vzdycky, ale nikdy to nebude mit uroven! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama