Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako komentátoři stále více chybující statistik a hokejový nadšenec Záruba, chemický prvek Dusík nadužívající slovo "prostovlasý", občas vtipný Hölzel a dvojitý salchov Vichnar, jistící to raději už jen ze studia. K tomu experti vládnoucí slovem i el.tužkou: chytrolín Králík a zmatený Zajíc, nevýrazný Antoš se rty kubánské tanečnice, někdy až moc objektivní rudooký Hosták, pohodový Pospíšil, "pojď sem, kam jdeš" Richter a nad tím vším Ota černá záře nad Kladnem, jehož z funkce sesadí snad jen chmurný žnec. Co se profesionality týká, zažívá Buly v současnosti docela progres a bez problému si udržuje pozici domácího jednookého krále.. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hokej, hokej !!! Hodnotí se něco podobného těžko, pokud nejste vyloženě fanoušek hokeje nemůžete jít s hodnocením výš. / Viděné epizody: zřídka, převážně Play Off / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem se vždy těšil na sobotu odpoledne a na hokejový přenos. ČT 2 vždy uměla z přenosu vytěžit maximum. V současné době už ovšem přenosy nesleduji, spokojím se s výsledky a někdy se sestřihy. Jsem milovník hokeje, lépe řečeno pasivní fanoušek, takže rozhodně z nostalgie je mé hodnocení jasné. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jak se má asi tohle hodnotit? Si tady admini asi z nás dělají jen prdel... Děj občas dobrý, herci v pohodě, nejlepší jsou zvraty v závěru. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nelze hodnotit sportovní přenosy, jak tu mnozí zmiňují. Když už ale na ČSFD máme zástupy odpadních filmů, proč tu nemít jeden z nejkvalitnějších sportovních pořadů u nás? O Otíkovi si můžeme všichni myslet své, ale nikdo mu neodpáře, že šéfuje našemu nejlepšímu sportovnímu zpravodajství. Buly je pak jakýmsi Olympem, i přes humorné postavičky Záruby, Dusíka, Vichnara a nastoupené mladé generace. Jsou to právě tito pánové, kteří dělají Buly zajímavým a zábavným zároveň. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

když sport v bedně, tak jedině Buly na ČT... elektronicná tužka, kvalitní komentátoři, spolu se zlatou helmou to je prostě nepřekonatelný! :) přesto si myslím, že to tady na databázi nemá moc co dělat... 80% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nic naplat, jsme hokejový národ, hokej nám jde nejlépe, hokejisti jsou národní hrdinové a idoly dospívajících, Buly hodnotím na základě komentátorů (mezi nimiž excelují Záruba s Vichnarem). Mně hokej přirostl k srdci, kde jinde se můžete poprat před tolika diváky (hospodu a demonstrace nepočítám)? Buly sleduju pravidelně. "PARDUBICE jedééééém!" ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pořad o ničem. Moderátoři protivní jak sraní. Zápasy dopředu zřejmě dopředu dohodnutý. Když vsadím nic neuhodnu. Do piče s takovým pořadem. Místo puku bych jim dal hovno a v tom hovně vymáchal jejich ksichty. Jedinou spásou pro tenhle pořad je zisk titulu pro Kometu Brno. Go Kometa Go. 20% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Hokej miluju, byť "naživo". Když čas dovolí, jsem nepravidelným návštěvníkem stařičké holešovické arény, kterou bych však nevyměnil za nic. Všechno ostatní zde již (více než) podrobně rozebral uživ Gilmour93. Takže si to shrňmě: Záruba záruka kvality (byť se občas přetěžuje a to se negativně projevuje v jeho statistických přehmatech), Hosták profík každým coulem, až to občas přežene a člověk má starost, aby si v samém zápalu gestikulace nepropíchl oko elektronickou tužkou, Jiří Holeček ať raději polyká granule a procvičuje klouby, věčně vysmátý (nebo permanentně zhulený?) Ondra Zamazal, "opuchlý atlet" (kdy máte pocit, že mezi něho a hosta by se nevešla do místnosti už ani moucha), ale správný řízek (býv. pan rozhodčí) Michal Dusík, "pan profesor" čtverný axel Petr Vichnar, pitbul Jirka Hölzel, "teploměr" sparťan (pohodář) každým coulem Pavel Richter a výčet ukončím sympatickým (se správným mixem postřehů, vtipu a nadhledu) a před jehož „nevinným rošťácko-šibalským“ úsměvem vlhnou kalhotky nejedné SS (aby nedošlo k omylu, teď nemám na mysli pány Goringa, Goebbelse a jim podobné), nýbrž sličné slečny. (někdo mi ukradl přehlasované o, pokud ho někdo najde, zašlete mi ho pls obratem mailem, díky) Michalem Pospíšilem. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Ono je těžké komentovat a hodnotit přímé přenosy hokejových zápasů, nicméně kdybych měl podat nějaký důvod, proč jsem Buly ohodnotil plným počtem hvězd, bude to zřejmě kvůli našemu výbornému, sportovnímu komentátorovi, Robertu Zárubovi, který je podle mě (v porovnání třeba se slovenskými komentátory) ten nejlepší. Je vidět, že Záruba komentuje hokejové přenosy od srdce a nedělá to vyloženě pro prachy, ale samozřejmě se mi také líbí moderování Petra Vichnara a Michala Dusíka. Fanoušky zaplněné arény, krásný design studia, výborní moderátoři a elektronická tužka dodává celému vysílání na atraktivitě. | Průměr všech odvysílaných, "přímých přenosů ledního hokeje": 85% (5*) | ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tvořit tak dlouhou dobu něco tak komplexního a každý rok přidat vždy něco navíc? Ode mě, jakožto hokejového fanouška, patří chlapcům z redakce sportu ČT velké díky. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Buly tu? Ehm, no dobrá. Svého času můj oblíbený televizní seriál. Hodnotím z nostalgie, z recese a z lásky k hokeji. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem taky býval hokejový fanoušek. Teď by mě na zimák nedostalo ani naplnění utopických vizí o postupu Dukly Jihlava. A hokej v televizi? Ani na nejvyšší úrovni. To si půjdu raději zaběhat. Ale jedna hvězda z nostalgie, druhá za Roberta Zárubu a třetí za Davida Lukšů. ()

Reklama

Reklama