Autosalon (TV pořad)

Sportovní

Česko, 2005, 55 min

Helmut Hesse

• Karlos80

Meruňka je už značně okoukaný, místy trapný, vedle mladé moderátorky vypadá jak její taťka, spíš by se už hodil už do rádia. Čvančarová vypadá sympaticky, může být i prima ale podle mě na to nemá, to všechno mě kazí celkový dojem z tohoto převážně milionářského pořadu..Vozidla sice pěkná ale co jsem viděl, tak tzv. lidový vůz za lidové peníze tam nebyl ani jednou:-)!(31.5.2009)

• Flipper

Pre mňa nie, ja som z autíčiek vyrástol a ideály na svoj mercedes si zbytočne nerobím. A načo budem vedieť o všetkých autách "všetko" keď budem mať len jedno? +Veľa reklamy...(5.12.2009)

No co k tomu říct, snad jen, že auta mě baví a že dramaturg tohohle pořadu měl stejný hudební vkus jako já.(31.5.2009)

Nikdy by mě nenapadlo, že by slepici jako jsem já, mohl bavit pořad o autech. Ale stalo se - po té, co jsme v létě scháněli narychlo po bazarech nového starého kamaráda (22 let stará Wolfinka - Golfinka se již na cestu do Chorvatska necítila)...tak jsem i já zjistila, že porovnávání aut je docela zajímavé téma a po náhodném shlédnutí jednoho dílu Autosalonu jsem tomuto pořadu propadla a většinou si ho nenechám ujít. Ti borci (krom M.) jsou skutečně skvělí svérázové a jejich hlášky mě prostě baví.(4.4.2011)

• A_FISH

Proč se ty dva medvědi snaží dělat "humor"?(16.4.2011)

• WANDRWALL

Nechápu, když je tolik reklam na auta, že ještě je k tomu zapotřebí ještě takových pořadů!(6.9.2010)

Príjemne sobotné rána s Jitkou Čvančarovou ták to už áno...(29.6.2009)

• Phobia

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45%(20.12.2010)

• Davies182

Absolutně mne auta nezajímají, ale s bratrem jsem to občas zkouknul...(27.7.2009)

Já na auta nejsem, vůbec nic o nich nevím, nezajímají mě, ale tenhle pořad je zajímavě zpracovaný. Tak proto mi nevadí. Ale kvůli mé neznalosti aut dávám 3*.(6.10.2011)

Nenudí to, není to trapné, je to vcelku originální nápad, pro zájemce aut ideální pozvánka na to nejnovější ze světa aut. Zatím 5 let mně to nezklamalo.(28.9.2010)

Určitě ne jediný, ale povedený pořad o autech, který nás bude doufám ještě chvíli doprovázet, ikdyž mu na paty šlape konkurence z auto.cz vysílaná na čt1.(23.5.2009)

Čistě věc zájmu. Moderátorská dvojice průměrná, takže pokud vás zajímají auta... dejte o bod více.(10.9.2009)

Tak místy docela zajímavý pořad, jinak je to prostě čistý průměr............Nevím co dodat(21.5.2009)

• Andersis

Auta mě nebaví a u tohodle se šíleně nudím.(12.1.2010)

Pri prepínaní TV staníc niekedy na tejto stanici naozaj zamrznem. Celkom podarená relácia s množstvom zaujímavostí.(10.9.2009)

Vynikající český pořad o aktualitách ze světa automobilů, ale i jiných dopravních prostředků. 80%(23.5.2009)

• Iks

Starý autosalon "jen" s Meruňkou a Čvančarovou byl super, mluvilo se o doopravdy důležitých věcech. Nyní, pod záštitou "expertů" se dozvídáme, jak uklidňující je na řízení pomalost stahování okýnek, že Dacia je asi nejlepší auto na světě a že "start & stop" systém je snad úplně nejzásadnější. Úplně mi chybí třeba rozbor starších aut, nebo amerických značek. Reklamy je tady hromady, vtip se vytratil, nuda. RIP...P.S: Jinak už takhle je docela trapný, jakým způsobem preferujou značky, na škodovku neřekli nikdy nic špatnýho a už je toho až dost. Jestli to bude ještě o trošku horší, přehodnotím na odpad! . Navíc se z dílu nedozvídám prakticky žádnou užitečnou informaci. Update 2.10.2010: Po tom, co se autosalon vybarvil jako "zastánce škodovek a odpůrce audi AT ALL COSTS" mám sto chutí tenhle reklamní spot poslat do odpadu. V životě jsem ještě neviděl lidi, kteří by tak nesnášeli audi, a vyzdvihovali modely jako Škoda Yetti nebo Roomster. K zblití. Update 30.10.2010 - Po tom, co opět předvedli u Audi A1 (jako že jí věnovali 3 minuty, a z těch 3 minut pomlouvali, co všechno si musíte připlatit, a taky jsem se dozvěděl, že mě u koupě auta za 760 000 má zajímat cenový rozdíl 30-50 000), posílám tuhle reklamu do odpadu.(26.6.2010)

Od roku 2010 má pořad slušnou úroveň a kvalitu, proto se na něj rád dívám a sleduji novinky z autoprůmyslu.(9.3.2011)

Moderátoři zábavní a sympatičtí, Jitka není jenom blbá kravka, která dělá, že tomu rozumí, ale opravdu tomu rozumí a hudba k recenzím skvělá!(13.12.2009)

<< předchozí 1 2 3 4