Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem tak příjemnou romantickou komedii. Hrubozrného humoru zde moc není a kdyby nebyl vůbec, určitě by to nevadilo, protože kazí miloučký dojem ze zbytku. Výborné obsazení, kde všichni komediálně přímo excelují, množství opravdu úžasných scén (policejní výslech na téma stopování - vražda) a neodolatelná Cameron Diaz dělají z této komedie skvělou komedii. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz k sežrání (ten účes s "přírodním gelem" byl zajímavý ne?), příjemná hudba, ale mně tam neseděl Stiller (šampion = celý život s jedním a tím samým výrazem schopen točit "komedie" jak na běžícím páse ve fabrice na sny). Na to, že to je komedie, jsem se zasmál jen jednou, jak do koupelny, kde byl schovanej Stiller se secvaknutým ehm ehm, chodili další a další lidi, jinak slabota. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $176,484,651Tržby Celosvetovo $369,884,651║ Bratia Farrellyovi a 90.roky, kedy proste valili na plné obrátky a na čo siahli sa stal komický nárez ako hrom a v tomto prípade sa jedná o jeden z ich klenotov spolu s Blbým a blbším, i kde občas zachádzajú aj za hranice únosnosti ale v tomto filme sa to dalo pekne všetko stráviť. /videl v kine: 95%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

No je to film síce viac ako 15 rokov starý, môžem ale povedať že na toto by som sa s chuťou pozeral znova a znova. Občas mi to v niečom pripomenulo prcičkovské fóriky, ale zaručene sa pri tom pobaví každý a navyše Ben Stiller a Cameron Diaz, no čo dodať viac, je to záruka skvelého filmu. Vtipné scény a trapasy u ktorých sa človek naozaj pobaví. Zamotaný dej a zaujímavé rozuzlenie. Ďalšia zo skvelých komédií môjho detstva. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 23 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama