Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco na té Mary je ... to nepopírám, ovšem co se komedie o ní týká, nejsem si už zdaleka tak jistá. Zbytečně se uchyluje k poněkud nechutným vtípkům pochybné úrovně - a přitom to nemá zapotřebí. Úplně by stačilo, kdyby si jen maličko namáhala tu svoji pěknou hlavinku - jsem si naprosto jistá, že by pár použitelných vkusných legrácek objevila. P.S.: Mám Tě ráda, Bene Stillere, nicméně ... nemyslím si, že by ses musel za každou cenu angažovat v každé ptákovině, která se vyskytne ve Tvém dosahu. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla menší, tak mi přišla "Marry" neskutečně vtipná, s odstupem času však musím konstatovat, že opravdu vtipné momenty by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Ještě štěstí, že se podobný problém netýká i "Blbých a blbějších" (též bratři Farrellyové) a jsou i s přibývajícími léty žánrovým topem.;-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jonathan Richman: 1. There's Something About Mary - Jonathan Richman ,2. How To Survive A Broken Heart - Ben Lee ,3. Every Day Should be a Holiday" - The Dandy Warhols ,4. Everything Shines - The Push Stars ,5. This Is the Day" - Ivy ,6. Is She Really Going Out With Him?" - Joe Jackson ,7. True Love Is Not Nice" - Jonathan Richman ,8. History Repeating (featuring Miss Shirley Bassey" - Propellerheads ,9. If I Could Talk I'd Tell You" - Lemonheads ,10. Mary's Prayer" - Danny Wilson ,11. Margo's Waltz" - Lloyd Cole ,12. Speed Queen" - Zuba ,13. Let Her Go Into the Darkness" - Jonathan Richman ,14. Build Me Up Buttercup" - The Foundations , ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ben Stiller (Ted) byl první volbou bratrů Petera a Bobbyho Farrellyových pro hlavní roli. Studio ale bylo původně proti jeho obsazení. Když se Farrellyovi rozhodli místo něj obsadit tehdy neznámého Owena Wilsona, tak bylo studio ještě více proti tomu a nakonec přece jen souhlasilo s tím, aby byl do hlavní role obsazen Stiller. (Cheeker)
  • Režisér Peter Farrelly vedl casting velmi netradičním způsobem. Adeptům na role bez varování ukazoval svůj penis, aby zjistil jejich reakce, podle nichž se rozhodl, zda je obsadí. Farrelly si ale podobné vtípky neodpustil i při natáčení. Cameron Diaz (Mary) na to vzpomínala s humorem. Režisér se za své chování později omluvil. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama