Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Davson 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemusíš před schůzkou uškrtit kuře, že ne? Nemusíš před každým rande umlátit živou opici? Pane Bože, snad vždycky před schůzkou nezbičuješ delfína?" Já si dokonce před rande ani nečistím trubky, ale vraťme se k Mary. Na tý skutečně něco je. Je totiž hodná, bohatá, krásná a sluší jí sperma ve vlasech. Taková se nepotkává každý den, ale já respektuju, že na ni Ted vycenil svoje tesáky dřív a má právo ztrapnit se jako první. V tom je evidentní jednička, ale mě ty trapasy moc nebavily, takže jsem se věnoval spíše poučení. Třeba o tom, že odpočívadla jsou plná souložících gayů. Jenže nejdůležitější je myšlenka, že mám právo vědět, co jsou moji sousedi zač a proto je mohu odposlouchávat. To je skutečně revoluční pohled na věc. Ale vraťme se k Mary, skřípněme si koule do zipu kalhot a pokusme se ji zaujmout. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tak tohle bylo hodně bláznivé, Matt Dillon byl dokonale slizký, pouliční hudebníci sloužili jako dobrá hudební vsuvka, a různé trapné scény byly nesmírně zábavné/// Velice vtipné a zábavné, i když jsem to z počátku nečekal, nakonec se mi to hodně líbilo. Fekální humor dokonale sedl (fakt, že to není trapné nebo nudné se hodně cení) a romantická část je taky solidně zahraná a zajímavá. Nejlepší scény: snad všechny s tím pejskem, hlavně jeho oživování, úvodní retro scéna, scéna s "gelem na vlasy", výslech na policií :-) a je toho mnohem víc./// Celkem 71%/// ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziseri Peter a Bobby Farrelly natocili vskutku posobivy film a vybornu komediu, ktora plnila kina v roku 1998 a podla mna ma stale co ponuknut. Ako jo, jo, americky humor je tomu europskemu na kilometre vzdialeny, ale v tomto filme sa ten US humor vynimocne dal stravit. Miestami az fekalny humor je na urovni stale, ci uz roku 1998 alebo 2014. 88 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mnozí recenzenti tehdy skřípali zuby, netušíc, že vzniká jeden velký komediální kult. Bratři Farrellyové přes všechna škobrtnutí dokázali balancovat na hranici situační komiky a dobrého vkusu. Pohrdající leckterými tabu se nebáli ničeho, ostatně podobně nevybíraví nebyli ani u svého asi nejslavnějšího kousku Blbý a blbější (mimochodem na rok 2014 chystají ve své značně uvadlé kariéře pokračování). Sestrojili sled komických situací, které fungují i po letech a divák si u nich rád připomene, jak rovnátko Ted (Ben Stiller konečně prorazil) zachraňuje mrkvičku a fazolky, jak si od něho Mary (sladká Cameron Diaz) bere trochu toho tělního gelu do vlasů, jak dopadne jeho souboj se psem nebo jeho oživování Healym (výborný Matt Dillon)!! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) přijel na natáčení navštívit její otec a bratři Peter a Bobby Farrellyovi se rozhodli, že jej obsadí. Můžeme si ho všimnout ve scéně, kdy je Ted (Ben Stiller) propuštěn z vězení poté, co byl omylem obviněn z vraždy. Hraje jednoho z vězňů s vousy a dlouhými vlasy posměšně zírajících na Teda. (Cheeker)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 23 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama