Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vynikajici romanticka komedie a jeden ze dvou nejlepsich filmu od Farrellyů (spolu s Blby a blbejsi). Vsichni herci hrajou dobre, ale nejvic me zaujal Matt Dillon a samozrejme Stiller, kterej je jako vzdy skvelej. Mozna je trosku lepsi Dillon, kterej je v roli "detektiva" vopravdu hustej, ale na druhou stranu Stilleruv flashback do mladi je genialni, s rovnatkama vypada vostre a hned ze zacatku je zde jeden z nejlepsich forku. Co se tyka ostatnich postav tak sou vsichni hodne dobry: Warren je suprovej retard, Tucker a jeho scenka s berlema nema chybu, Woogie je spravne nechutnej s koprivkou a Magda je v pohode. Cameron Diaz se taky snazi, v klidu ji verite jeji roli, je roztomila a docela ji to sekne. Hodne dobre udelanej je i pes Puffy, frajeri z ILM se fakt vytahli a nepoznate, ze neni pravej, ale ze je delanej na pocitaci. Scena kdy se Stiller rve s Puffym dokonce vyhrala nejakou cenu za nejlepsi souboj ve filmu. Doporucuju se podivat na rozsirenou verzi filmu, ktera je asi o deset minut delsi a ma nekolik dobrejch scen, bez kterejch byste se celkem obesli - az na jednu, a to je prave rozsirena verze bitky s Puffym a ta je fakt kruta. Behem celeho filmu hraje prijemna muzika a misty je zde originalne udelana a to tak, ze slysite hudbu a za chvilku je zaber na dva zpevaky, kteri ji zpivaj. A ti se obcas obevujii behem celeho filmu. Farrellyovi udelali zabavnou romantickou komedii se spoustou nezapomenutelnejch dialogu, forku a scenek a presto, ze trva 2 hodiny tak se nebudete ani na chvily nudit a zadne vtipky se neopakujou, takze jsem se celou dobu vyborne bavil. A hlavne nezapomente - na odpocivadlech jsou teplousove. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Kultovní komedie bratří Farrellyů, na niž nikdy nezapomenu. Vyprodané kino v maloměstě, ve kterém žiji, se otřásalo smíchy a já jsem se výtečně bavil. Cameron a její jedinečný úsměv, věčný smolař Ben a komediálně laděný Matt, nezapomenutelné vtípky a ten nejznámější s gelem na vlasy, všechny tyhle komponenty utvářejí jednu z nejlepších komedií devadesátých let. ()

Reklama

Necron 

všechny recenze uživatele

tragicky hnuj misici se s ukrutnou demenci. uz aspon vim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal a koho pojebu za to, ze mi to vnutil. to melo byt vtipne? romanticke? sexy? dojemne? nebo jake? prazdne? k nasrani? ben stiller je asi nejvetsi trapak v hollywoodu a navic uplne bez jakehokoliv stylu - vetsi loser uz snad nikde byt nemuze. 1* za scenku s ozivovanim psa a nazranym hadem. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jonathan Richman: 1. There's Something About Mary - Jonathan Richman ,2. How To Survive A Broken Heart - Ben Lee ,3. Every Day Should be a Holiday" - The Dandy Warhols ,4. Everything Shines - The Push Stars ,5. This Is the Day" - Ivy ,6. Is She Really Going Out With Him?" - Joe Jackson ,7. True Love Is Not Nice" - Jonathan Richman ,8. History Repeating (featuring Miss Shirley Bassey" - Propellerheads ,9. If I Could Talk I'd Tell You" - Lemonheads ,10. Mary's Prayer" - Danny Wilson ,11. Margo's Waltz" - Lloyd Cole ,12. Speed Queen" - Zuba ,13. Let Her Go Into the Darkness" - Jonathan Richman ,14. Build Me Up Buttercup" - The Foundations , ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Scéna s „gelem“ na vlasy se v jednu chvíli zdála nepřiměřená i samotným, jinak otrlým, režisérům filmu, kteří ji chtěli vystřihnout, ale nestalo se tak. Cameron Diaz (Mary) s ní však neměla žádný problém, takže nakonec ve filmu zůstala. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama