Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

MiCM 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, s neskutečně příjemnou atmosférou a krásným prostředím. Navíc jediný film (co registruju), který je s dubingem (VHS) lepší než v originál znění. Na film se dá podívat mnohokrát (já sem ho teda viděl asi 50 krát) a je to stále velice příjemně strávený čas.. V tom filmu u toho moře je prostě tak nějak krásně.. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Toto je taková komedie spíše na nižší úrovni. Ale rozhodně se nehrabe někde pozadu za těmi lepšími... Jde tam o romantický příběh Mary a jejich přátel, přičemž dochází ke spoustě vtipných scén... Nejznámější je ta jask si ho mladý muž honí na záchodě u katalogu spodního prádla (ženského :)), a když je po všem tak jasi neví kam se "to" podělo, ale nechal to být. Poté otevře dveře Mary, a zeptá se "to je gel?", a on vůbec nětušíc o co jde, "jó jasně" a Mary si z jeho ucha "to" dá na ruku a jako gelm si je "nageluje", střihem se dostíváme asi o 5 minut vpřed, jak oba s polu sedí u baru a Mary stojí vlasy tam, kde si je "nagelovala"... Toto je také mimo jiné důkaz o vulgárnosti snímku... Vulgární je to opravdu dost, jako třeba polodetail až detail (velikost záběru) na skřípnutý pytel (šourek) v poklopsi atd. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná velmi romaticky, ale pak nastane peklo na zemi. Teda, ne do slova, ale rozjede se kolotoč bláznivých situací, kterému s přehledem vévodí Cameron Diaz a Ben Stiller. Nesmím opomenout psíka, protože ten za zmíňku stojí. Už jste viděli psa celého v sádře? Ne, tak máte možnost v této bláznivé komedii. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bratia Peter Farrelly a Bobby Farrelly v roku 1998 spoločne zrežírovali snímok "There´s Something About Mary". Hlavné úlohy v ňom stvárnili Cameron Diazová, Ben Stiller a Matt Dillon. Je to celkom príjemná, pohodová, romantická komédia. Nie že by som sa pri nej váľal od smiechu alebo že by som ju musel pravideľne, raz za čas púšťať znovu, ale musím uznať, že "Niečo na tej Mary je". Bez rozpakov a s kľudným svedomím môžem tomuto titulu prideliť tri hviezdičky. *** ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) přijel na natáčení navštívit její otec a bratři Peter a Bobby Farrellyovi se rozhodli, že jej obsadí. Můžeme si ho všimnout ve scéně, kdy je Ted (Ben Stiller) propuštěn z vězení poté, co byl omylem obviněn z vraždy. Hraje jednoho z vězňů s vousy a dlouhými vlasy posměšně zírajících na Teda. (Cheeker)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 23 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama