Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Shit 

všechny recenze uživatele

Dokonalá komedie od bratří Farrellyů. Od začátku do konce jsem se perfektně bavil a nepřetržitě smál. 90% času se něco děje a nikdy to ani na chvilku nenudí a i když se může zdát že je tahle komedie tak nacpaná vtipnými scénami, že to na konci už omrzí, tak mi věřte, že ani náhodou. A velkou zásluhu na tom mají hlavní herci Cameron Diaz, Ben Stiller, Matt Dillon, Lee Evans a Chris Elliot, tahle pětice nemá prostě chybu a i když je pravda, že některý z nich mají ve filmu menší roli, tak pro mě je každá postava která tady je jedinečná a nenahraditelná a proto si myslim, že bez nich by ty větší role neměly takovou sílu jakou mají a nápady typu, kdy Tuckerovi upadnou klíče a on se pro ně snaží ohnout a když se mu to konečně s malou pomocí podaří, tak mu zase upadnou jsou úžasný, stejně tak získávání Mary Patem Healym je perfektní. Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. "Něco na té Mary je" je pro mě jedna z těch nejlepších komedií ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziseri Peter a Bobby Farrelly natocili vskutku posobivy film a vybornu komediu, ktora plnila kina v roku 1998 a podla mna ma stale co ponuknut. Ako jo, jo, americky humor je tomu europskemu na kilometre vzdialeny, ale v tomto filme sa ten US humor vynimocne dal stravit. Miestami az fekalny humor je na urovni stale, ci uz roku 1998 alebo 2014. 88 % ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I po 20 letech je drzý a vulgární humor osvěžující a řada scén i vypointování je prostě zabijácká, všichni si budou pamatovat gel na vlasy, ale film toho nabízí mnohem víc. Je zajímavé, že to dokáže při vší té drzosti zároveň fungovat jako nepatetická romantická komedie. Chválím super obsazení nejen ústřední dvojky (Keith David a Matt Dillon jsou super). Slabinou snímku je, že občas nedokáže servírovat zábavu plynule, jinak bych napálil hodnocení na plno. Vážně je doba takových komedií pryč? Škoda. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Haleluja!!! Konečně jsem se k této komedii dostal, jelikož mi tak nějak stále proklouzávala mezi prsty a nechával jsem si ji ujít! Čekal jsem obyčejnou romantickou komedii, která bude vyhaslá a nepřinese nic nového. Tato komedie mi možná tak přinesla skvělou zábavu a to po celých téměř 120 minut. Velká řada vtipných scén a jedna nechutná! Scéna se psem, no to jsem dlouho rozdejchával, opravdu jsem se smál nahlas! Občas jsem se dočkal nějaké té hlášky. Hlavně ve scéně se stopařem. Páradní herecké obsazení. Já osobně Cameron Diaz moc nemusím a navíc mi přijde docela ošklivá. V tomto filmu jí to ale neuvěřitelně sluší!! Ben Stiller zahrál jednu ze svých rolích, kdy představuje smolaře! Výborný a zábavný byl i Matt Dillon. Jedna z nejlepších romantických komedií, co jsem kdy viděl!!! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná velmi romaticky, ale pak nastane peklo na zemi. Teda, ne do slova, ale rozjede se kolotoč bláznivých situací, kterému s přehledem vévodí Cameron Diaz a Ben Stiller. Nesmím opomenout psíka, protože ten za zmíňku stojí. Už jste viděli psa celého v sádře? Ne, tak máte možnost v této bláznivé komedii. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)
  • Roli Mariiny (Cameron Diaz) tajné lásky měl původně hrát fotbalista Steve Young. Jako praktikující mormon roli ale kvůli sprostému humoru ve filmu odmítl. (veronikajel)
  • Scéna s „gelem“ na vlasy se v jednu chvíli zdála nepřiměřená i samotným, jinak otrlým, režisérům filmu, kteří ji chtěli vystřihnout, ale nestalo se tak. Cameron Diaz (Mary) s ní však neměla žádný problém, takže nakonec ve filmu zůstala. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama