Reklama

Reklama

Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story

(TV film)
  • Slovensko Navzdory všetkému: Príbeh Marilyn Gambrellovej

Obsahy(1)

Bývalá sociálna kurátorka je ochotná obetovať všetko pre program, ktorý pomáhala vytvoriť...  Bývalá sociálna kurátorka Marilyn Gambrellová (Jami Gertz) zasvätila svoj život starostlivosti o stredoškolákov, ktorých rodičia sú vo väzení. Všemožne sa snaží pomáhať týmto deťom, ktoré sú dennodenne konfrontované s množstvom prekážok – a je ochotná obetovať všetko pre program, ktorý pomáhala vytvoriť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MM11 

všechny recenze uživatele

Vyloženě naivní pokus o vypálení zoufalého apelu o chudobě a nerovnosti s klasicky šablonovitou postavou. Že Marilyn Gambrell není jen tak někdo zjistíme prakticky v první scéně a není pak minuty, aby nás o tom značkově televizní režisér zase nepřesvědčoval. Film letí úprkem, což má za následek jakési zkratové a poté neopodstatně otočené jednání konvenčních postav. Zdání autenticity ani nemůže být více narušeno. Je skutečnou tragédií pokud se snímek o tak závažném a těžkém tématu jen veze po šabloně. To na co si Marilyn stěžuje trvá. Jenže takovým způsobem jakým se s tím vypořádává film na její počest to bohužel nikdy nefunguje. ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

* problémové deti - kruh zla v rodinách - rodičia vo väzení, deti zneužívané, skončia ako rodičia * láska (dôvera, boj s hnevom) do školy ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama