Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johny (Paul Muni) je mladým právníkem v Los Angeles. Z důsledku nedostatečného sebeovládání přijde ovšem brzy o svou licenci. Zklamán se pokouší u hranice s Mexikem o štěstí jako spolumajitel jednoho kasina. Neurotická manželka (Bette Davis) jeho partnera jej vtáhne do fatální aféry. (MacGuffin)

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Johny ( Paul Muni ) je mladým právníkem v Los Angeles. Z důsledku nedostatečného sebeovládání přijde ovšem brzy o svou licenci. Zklamán, pokouší se u hranice s Mexikem o štěstí jako spolumajitel jednoho kasina. Neurotická manželka ( Bette Davis ) jeho partnera jej vtáhne do fatální aféry... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Johny Ramirez je právník, který ale hned během prvního případu u soudu napadne advokáta druhé strany, který případ vyhrál, a tak přijde o licenci. Uteče na jih, kde se stane vyhazovačem a později spolumajitelem nočního podniku. Co se příběhu nebo námětu týče, tak to nebylo vůbec špatný, postavy i jejich herci parádní a některé scény hodně silné, ale bohužel jako celek mě to nebavilo. ()

Reklama

Huguette 

všechny recenze uživatele

Úžasně zblázněná Bette! Jako film mi Bordertown v hlavě příliš neuvázl, ale scény, kde Bette hlodá svědomí, si stále ještě vybavuju celkem přesně. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama