Reklama

Reklama

Lap a Hopko detektívi

(seriál)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Slovensko, 1995, 21x8 min

Obsahy(1)

Animovaný seriál detektívok pre najmenších. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlý večerníček o dvoch veľmi škaredo nakreslených psoch-detektívoch. Scenáre nestoja za nič (zároveň sú ale pre detského diváka predsa len dosť nepochopiteľné), atmosféra nikde, vizuálny vzhľad otrasný (rok výroby: 1995!)... tadiaľto nie, vážení slovenskí majstri večerníčkov. Tadiaľto vážne prosím radšej nie. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Mně se tato němá groteska pro nejmladší děti líbila a našim dětem také. A to ne svým výtvarným zpracováním (to je opravdu na dobu vzniku dost slabé), ale nápady a příběhy, které jsou malým dětem blízké svou pohádkovostí - dobro tu vždy vítězí a "padouchové" jsou po zásluze potrestáni. Pro nejmenší děti myslím docela příjemný večerníček s pěknou hudbou. ()

giaruj 

všechny recenze uživatele

Slabučké, slabučké. Biele plochy v scenári a na pozadí. Jediným oživením bolo hranie veľkého hava na klavíri, ale dvadsaťjedenkrát to vidieť chce poriadnu dávku trpezlivosti. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Námet či nápad pekný, ale spracovanie veľmi, veľmi zaostáva. Podcenenie výtvarnej aj scenáristickej stránky urobilo z tohto večerníčka prevažne zabudnutý a rozhodne nemilovaný projekt. Ďalší ukážkový prípad diela, ktoré s trochou snahy mohlo by aspoň dobrý priemer. V podobe, akú to má, je to dosť podpriemerné. Na kreatívnejšie večerníčky, napr. Ahoj, braček !, to žiaľ nemá. //// Zaujímavé komentáre: tron, giaruj, bubblebobble (za ten náramne LOL postreh :-D) ()

Reklama

Reklama