Reklama

Reklama

Největší nebezpečí pro jejich misi už je na palubě. Na opuštěném ostrově plném hadů se ukrývá vojenská základna a laboratoř doktorky Swansonové a jejího kolegy, kteří chtějí vyrobit univerzální hadí protijed. Vzhledem k hrozícímu válečnému konfliktu však budou muset narychlo všeho nechat a odjet na Taiwan stařičkou ponorkou. S sebou vezou i své smrtelně jedovaté hadí svěřence, kterým se během plavby podaří uniknout. Hon na nic netušící posádku může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Luke Perry několikrát ve filmu sdělil, že půjde do důchodu. Byl totiž nasraný, že dostal starou ponorku. Rozhodně by měl jít, neboť jeho filmy z poslední doby : Země v ohrožení , Supernova , Teror na palubě je jedna sračka za druhou!!! ODPAD! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mne to teda zklamalo od Raye jsem cekal pohodovejsi kousek toto je bohuzel bez spadu a o nicem a navic vzhledem k pravidlum zanru tu tech hrdinu na moje gusto prezilo az kurevsky moc! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Teror na palubě? Ale kdepak, žádný strach - Groteska na palubě! Zpočátku jsem byla opravdu zklamaná, že mě snad má virgule na odpad zklamala, film se tvářil pouze jako standardní podprůměrná hovadina. Ale jak šel čas, přibývalo třeskutě inteligentních dialogů a vzrůstala absurdita, začala jsem se konečně bavit, hurá! Viděli jste někdy film o ponorkách? Třeba i dokument, nebo o nich něco četli? Pak vás asi stejně jako mě zarazí, kterak člen posádky při hledání hadů bloumá po tichých, ztemnělých, liduprázdných chodbách. Kompletní posádka ponorky obstarožního Dylana z Beverly Hills čítá totiž asi 9 jedinců + 2 "vědce" jako pasažéry:-). Jeden "vědec" má z hadů panickou hrůzu a druhá kravka stále náruživě mektá cosi o neškodnosti, mírumilovnosti té havěti, co s chutí likviduje jednoho námořníka za druhým. Také se ona bujně obdařená paní rozčiluje nad snížením teploty v plavidle - s argumentem, že hadi budou méně pohybliví a bude je tedy TĚŽŠÍ najít a odchytit:-)). V okamžiku, kdy namísto záběrů na skutečná zvířata začaly úřadovat výtvory amatérských počítačových grafiků, chechtala jsem se už skoro v jednom kuse. Bohužel sledování přerušily reklamy, mně v tu ránu spadly víka a přišla jsem o závěrěčnou taškařici, která dle zdejších popisů byla nejvýživnější částí komedie. Jaká škoda, někdy si to finále budu muset dopřát. "Kvalitní" fraška - 25%. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, je to sračka, nudná sračka... A proč jsem teda nedal odpad? Protože ke konci se z nudné kokotiny stává regulérní zábava... A taky, kde jinde můžete vidět jedovatou korálovku :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takovej slabší Ray, u tohohle režiséra se musí zvyknout na křečovitost a levnost, ale i na zábavnost, a na to že uvidíme poctivý béčko. Inu tohle se moc nepovedlo, digitální hadi jsou fajn(a to nemluvím o těch umělých co se ani nehýbou), Perry je strašnej suchar v každým filmu. Slabší variance na Hadi v letadle, ale i tak dávám aspoň ty dvě hvězdy za pár vtipných scén. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů s hadí tématikou existuje již několik desítek, ale většina z nich za moc nestojí. To je i případ tohoto snímku, který se může pyšnit děravým scénářem, špatnými efekty, podprůměrnými hereckými výkony a jediné na čem snad mohl těžit a získat si zájem diváků bylo obsazení několika známých herců, kteří si potřebovali oprášit zašlou slávu. Hadi již útočili v letadle či vlaku a tak tentokrát přišel režisér s nápadem umístit tyto tiché zabijáky do ponorky. Nápad vypadá sice zajímavě, ale Fred Olen Ray je známý tím, že točí většinou filmové braky, které patří do odpadních vod a tak není žádným překvapením, že ani tentokrát nás tenhle pán v žádném případě nezklamal a nasměroval svůj kousek přímo do jejich smradlavých hlubin. Je však pravda, že jsem se tady docela nasmál mimo jiné i díky scénám, kdy hadi lozili všude aniž by si jich někdo všiml pěkně dlouho. 3/10 ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Opravdu je k neuvěření, jaké hrůzy mohou vzniknout. Ale alespoň to mělo nápad a děj, překvapivě. (: Bavil jsem se. Dobrá komedie. ✔ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jak už poznamenal kolega SOLOM., tak filmů, kde se objevují hadi existuje opravdu hodně. Já si v první řadě vybavuji jen Anakondu a Hady v letadle. Tvůrcům už zřejmě opravdu docházejí nápady, když se rozhodli stvořit něco takového. Co příjde příště? Hadi ve vesmíru? Já už bych se ničemu nedivila. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Fred Olen Ray má asi v oblibě hady, ale já nemám v oblibě Freda Olena Raye. Tentokrát se mu podařilo natočit poměrně impotentní film plný klišé, špatných efektů a nehereckých výkonů. V rámci žánru (a asi i Rayovy tvorby) jde vlastně o standard. (577., srpen 2010) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Standartní rutinní béčko od veterána žánru. Herci hrají slušně, tempo to má mdlé a chování postav debilní. Pochválit nicméně zaslouží Fred Olen Ray za to, že nepodlehl pokušení udělat ty hady digitálně. Takhle je to udělané staromódně a vypadá to mnohem líp. Celkově není Teror na palubě úplná tragédie, jen je to taková klasická mdlá výplň na kabelovku někdy po půlnoci. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Ohraná, ale napínavá. Monstra: Strašně jsem doufal v to, že ona druhá ponorka na radaru je celou dobu sexy obří hádě ze začátku v džungli. Herci: Snaživí mariňáci! ()

demented 

všechny recenze uživatele

Popis deja mierne mimo, ale podstatu vystihuje - hadi v ponorke. Trashoidná zábava môže začať :) Ale nezačne, teda aspoň zhruba do poslednej 20 minútovky, kedy Luke Perry začne hadov nemilosrdne strieľať :) (pripomínam, že sme stále v ponorke!). Krivka zábavy stúpa prudko nahor a kulminuje záverečným súbojom s obrovským zmutovaným hadom, v ktorom dôjde mimo iného aj na mlátenie doskou na písanie po hadovej hlave :) Čerešničkou na torte je záverečný (predtitulkový) príkaz jedného pohlavára malému vojačikovi, aby bedňu s hadmi naložil do lietadla :) ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Dylan, hadí omalovánky a spousty "neuvěřitelné zábavy", nemohu jinak, než plnou !...................moje hodnocení = 0 z 10. ()

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha , to bola ale kravina. Tento film je určite najblbším hororom aký bol natočený. Ani som to nedopozeral , takže ani neviem ako to nakoniec skončilo / a ani ma to už nezaujíma / . Scénar , kamera , triky , dialogy , hudba a výkony hercov na bode nula. Pre milovníkov žánru strata času a pre ostatných jednoznačne odpad!!! ()

Reklama

Reklama