Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

2001: A Space Travesty

Komedie / Sci-Fi
Kanada / USA / Německo, 2000, 100 min

Režie: Allan A. Goldstein
Hrají: Leslie Nielsen, Ophélie Winter, Ezio Greggio, Peter Egan, Alexandra Kamp-Groeneveld, Pierre Edwards, David Fox, Michel Perron, David Millbern, Marianne Therien, Luc Campeau, Michael Flatley

komentáře
diskuze
 ve filmotéce
v bazaru
V kinech ČR:15.02.2001
Na DVD od:18.11.2005Intersonic

Obsah:

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil... Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Galadriel odpad!

Hrůza a děs. Nielsen už je asi moc starý na to, aby rozeznala dobrý scénář od špatného (i když "špatný" je v tomhle případě ještě dost slabé slovo). Tak nudnou a pitomou "komedii" už jsem hodně dlouho neviděla a myslím, že ani dlouho neuvidím.

profil / všechny komentáře uživatele Tosim *

To byla teda zase kravina. Snaha vytěžit prachy z Nielsena a jeho účinkování v Bláznivých střelách je více než zřejmá a pár těchto chabých pokusů vyvolá na vaší tváři tak maximálně sarkastický úšklebek, než smích. Nebýt Ophélie a několika sexuálních narážek (např. "orální kapučíno"), bylo by to za odpad!

profil / všechny komentáře uživatele Gemini *

Filmy Leslieho Nielsena jsou horší a horší, a jak tak koukám, není to jen můj názor....Agent WC40 mě ještě celkem pobavil, ale co je moc, to je moc...

profil / všechny komentáře uživatele Tom Hardy *

Nikdy se mi nestává, že bych měl problém s udržením víček. Ale Vesmírná prda mě zcela bez problému uspala a to hned dvakrát. Zcela nevtipná záležitost, která naplno potvrdila obavy, že Nielsen už prostě nic vtipného nenatočí...

profil / všechny komentáře uživatele Djkoma odpad!

Obdařit komentářem tuto frašku? Vtipné ...

profil / všechny komentáře uživatele AngelAngie *

Film evokuující dát odpad, ale nejde to, párkrát jsem se usmála...

profil / všechny komentáře uživatele Enšpígl *

Za úctu k Leslie Nielsenovi, a sem tam nějakou hlášku,ale možná to byla vesmírná prda,ale filmová ani omylem.

profil / všechny komentáře uživatele monolog *

Asi jednou dvakrát jsem se zasmál, jinak to byla taková trapárna, že ani z nostalgie nad Lesliem nemůžu dát nic lepšího.

profil / všechny komentáře uživatele Melies odpad!

0 / 10 Vskutku dementný názov (nemyslím originál) je predzvesťou toho, čo sa bude diať na obrazovke. Fekálne vtipy sú striedané trápnymi, trápne vtipy chorobomyselnými, chorobomyselné debilnými a debilné blbými. Tomu hovorím gradácia deja! Nebyť sexi hlavnej hrdinky, vypol by som to už po desiatich minútach. Sakra!!! Na čo ju tam pchali! PS: Ospravedlňte môj trochu ostrejší slovník, to ten južanský temperament.

profil / všechny komentáře uživatele Oskar **

Smutné, velmi smutné. Nicméně sem tam do té mizérie prosáknul nějaký dobrý vtip a já jsem vstřícný divák, takže za vesmírného páprdu 30%

profil / všechny komentáře uživatele EdaS

Chtěl jsem to zhlédnout, abych mohl ohodnotit, ale to se prostě nedá. Myslím, že všichni, kdo se na této obludnosti podíleli, by měli být izolováni na nějaké psychiatrické klinice!!!

profil / všechny komentáře uživatele B!shop ***

Jako zas tak strasny to neni, Leslie ma na konte sice lepsi filmy, ale i na tohle se da koukat v pohode a to uz jsem to parkrat videl. Pribeh je docela dostacujici, celkem sviznej, obcas nakej dobrej, i kdyz neoriginalni vtipek a v tom vsem zmatene se motajici Leslie. Ale bohuzel, obcas to vypada docela lacine a triky taky nic extra, ale masky docela povedeny. Ale pak tu je jedno velky plus, vetsinou v Leslieho komediich se objevuje spousta veci jen kuli jednomu zaberu a pak zase zmizi, treba se uspini, udela se forek a dalsi zaber uz je cistej, to tady neni, tady je vetsina situaci dotazena az do konce. Slabsi 3*.

profil / všechny komentáře uživatele Trellíno odpad!

Leslie Nielsen kdysy hrával v dobrých parodiích a komediích. U této jsem chvilkama spíše brečel, že je někdo schopen natočit něco takového.

profil / všechny komentáře uživatele sepp odpad!

Na L.Nielsena neskutecna nuda.

182.200 nejhorších filmů CSFD

Hodnocení uživatelů: