Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (232)

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs. Nielsen už je asi moc starý na to, aby rozeznala dobrý scénář od špatného (i když "špatný" je v tomhle případě ještě dost slabé slovo). Tak nudnou a pitomou "komedii" už jsem hodně dlouho neviděla a myslím, že ani dlouho neuvidím. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Filmy Leslieho Nielsena jsou horší a horší, a jak tak koukám, není to jen můj názor....Agent WC40 mě ještě celkem pobavil, ale co je moc, to je moc... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi nestává, že bych měl problém s udržením víček. Ale Vesmírná prda mě zcela bez problému uspala a to hned dvakrát. Zcela nevtipná záležitost, která naplno potvrdila obavy, že Nielsen už prostě nic vtipného nenatočí... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

To byla teda zase kravina. Snaha vytěžit prachy z Nielsena a jeho účinkování v Bláznivých střelách je více než zřejmá a pár těchto chabých pokusů vyvolá na vaší tváři tak maximálně sarkastický úšklebek, než smích. Nebýt Ophélie a několika sexuálních narážek (např. "orální kapučíno"), bylo by to za odpad! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako zas tak strasny to neni, Leslie ma na konte sice lepsi filmy, ale i na tohle se da koukat v pohode a to uz jsem to parkrat videl. Pribeh je docela dostacujici, celkem sviznej, obcas nakej dobrej, i kdyz neoriginalni vtipek a v tom vsem zmatene se motajici Leslie. Ale bohuzel, obcas to vypada docela lacine a triky taky nic extra, ale masky docela povedeny. Ale pak tu je jedno velky plus, vetsinou v Leslieho komediich se objevuje spousta veci jen kuli jednomu zaberu a pak zase zmizi, treba se uspini, udela se forek a dalsi zaber uz je cistej, to tady neni, tady je vetsina situaci dotazena az do konce. Slabsi 3*. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Smutné, velmi smutné. Nicméně sem tam do té mizérie prosáknul nějaký dobrý vtip a já jsem vstřícný divák, takže za vesmírného páprdu 30% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Asi jednou dvakrát jsem se zasmál, jinak to byla taková trapárna, že ani z nostalgie nad Lesliem nemůžu dát nic lepšího. ()

EdaS

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to zhlédnout, abych mohl ohodnotit, ale to se prostě nedá. Myslím, že všichni, kdo se na této obludnosti podíleli, by měli být izolováni na nějaké psychiatrické klinice!!! ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Vskutku dementný názov (nemyslím originál) je predzvesťou toho, čo sa bude diať na obrazovke. Fekálne vtipy sú striedané trápnymi, trápne vtipy chorobomyselnými, chorobomyselné debilnými a debilné blbými. Tomu hovorím gradácia deja! Nebyť sexi hlavnej hrdinky, vypol by som to už po desiatich minútach. Sakra!!! Na čo ju tam pchali! PS: Ospravedlňte môj trochu ostrejší slovník, to ten južanský temperament. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Není to už zdaleka ono, ale komu Bláznivé střely Franka Drebina přirostly k srdci jako špatně namontovaný bypass, bude se idiotsky smát i u tohoto filmu. I když mi Vesmírná prda přišla chvílemi spíše jako Nesmírná nuda, celkový dojem je na trojku, jako ve škole. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Proboha, Leslie, proč sis přestal brát ke čtení scénářů brýle? Soutěž o nejméně podobného dvojníka, zoufalý pokus držet se sukně Naked Gun, vynucování pozornosti záběry do silikonových dekoltů a finální zjištění, že jediný travesty je tady Goldstein, neboť se už roky snaží převlékat za režiséra. O smíchu se říká, že léčí - Vesmírná prda vám leda tak přinese zhoršení zdravotního stavu. Objevit na ní něco humorného je totiž stejně marné, jako hledání panenské blány u Agáty s kačeřím pyskem.. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem ohodnotil na csfd. Vybral jsem si kvalitku:) Tohle byl opravdu slabý film, ale bůhvíproč jsem se hrozně bavil, jako malý dítě. Od té doby jsem ho neviděl, ale vím, že tehdy jsem se smál. ()

Trellíno odpad!

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen kdysy hrával v dobrých parodiích a komediích. U této jsem chvilkama spíše brečel, že je někdo schopen natočit něco takového. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen se sice snaží... ale je bohužel jediný. Jednu hvězdu dávám za pár dobrých fórů (titulková scéna, dementní ničení modelu měsíční základny, In the NAVY v podání Tří tenorů, revolver "Tohle je prda!"), kterých je ale žalostně málo, druhou za slušný dabing Vladimíra Brabce (jo, já vím, že to není zrovna košer, ale co už). ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Vesmírná prda je bohužel pravděpodobně nejhorší Leslieho komedie. Trapné až za samou hranici dalekého vesmíru. Kromě krásné Ophélie Winter zde není vůbec nic k vidění. ()

Reklama

Reklama