Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Turbo zapnuto...uááááááááááááááá!" ,,Proč se tak radujou? Taky byste se radoval, kdybyste mohl jen jednou za rok..." Není to ani Bláznivá střela ani Spaceballs, ale úplný propadák? To je pro mne většina trapných tekutinových amerických hovadin. Přes řadu hluchých míst jsem se několikrát zasmál a opravdu mě pobavil koncert se všemi eskapádami a trapasy. Příjemný dabing V.Brabce dostává ode mne hvězdu navíc. Je to ptákovina, ale to snad divák očekává, ne? ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to obejve. Dlouho šel Leslie Nielsen mimo mě, jen jsem věděl, že existuje. Ale jak šel tak můj osobní vývoj dál, tak jsem se s tímhle dílem potkal. To jsou ty okamžiky, již skrz můj věk pro mě méně časté, kdy mi docvakne oč autorovi díla jde, a že zde jde o perfektní zrcadlo všem těm tolik požadovaným nesmyslným filmům, na které chodí tolik lidí, ačkoli to nemá s realitou nic společného. Ba co víc, není to ani sci-fi apod. I když je to v žánru fantazie - a tady se meze jistěže nekladou. Ne reál jsou dokumenty, vědci atd...Ale k tomuhle filmu - už mě pobavil třikrát, a možná ještě i víckrát a tak skrz to dávám pět hvězdiček. Co víc chtít od kohokoli, než aby druhého pobavil? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Proboha, Leslie, proč sis přestal brát ke čtení scénářů brýle? Soutěž o nejméně podobného dvojníka, zoufalý pokus držet se sukně Naked Gun, vynucování pozornosti záběry do silikonových dekoltů a finální zjištění, že jediný travesty je tady Goldstein, neboť se už roky snaží převlékat za režiséra. O smíchu se říká, že léčí - Vesmírná prda vám leda tak přinese zhoršení zdravotního stavu. Objevit na ní něco humorného je totiž stejně marné, jako hledání panenské blány u Agáty s kačeřím pyskem.. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na odpad to zase není, ale místo mezi 200 nejhoršími film zde na čsfd to určitě patří, o tom bych nevedl žádné spory. Asi jsem se měl smát všemu, co jsem v této ujetosti viděl, ale problém je smát se něčemu, co je hodně trapné a ubohé. Jako zasmál jsem se párkrát, lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem se nezasmál ani jednou. Zejména první půl hodinka byl povedená. Další půl hodina byl trapná a zavěrečná půl hodina byl vrcholem idiotská, trapná, nudná a dost ubohá, což jsou ty nejhorší kombinace pro film, co můžou vůbec být. Parodii bych si představoval trošku jinak.Chápu, že Leslie Nielsen je ikona pro parodie, ale snad si ještě může vybírat v jakých filmech s daným žánrem může hrát, takže nechápu, co dělá v takovýhle stupiditě. Nebo už v 74 letech nevěděl do čeho jde? Vážně nevím! Každopadně (ne)komedie, kterou nechci už vidět! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi najobľúbenejšia komédia s Lesliem Nielsenom. Nieje to obyčajná komédia, ale ako vždy bláznivá. Túto komédiu mám radšej než ostatné paródie (možno okrem Hot Shots!), pretože je viac menej z vesmírneho prostredia. Leslie Nielsen ako vždy nesklame, to zaručujem. Príbeh je celkom postačujúci, občas aj celkom svižný a občas nejaký dobrý, aj keď neoriginálny žartík. Proste zase ide o pobavenie a nie o získanie oscarov, tak to aj tak berte. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)
  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama