Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze (208)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál stojí za to. Sice má pomalejší rozjezd, občas je tam i slabší díl, ale i tak se na to velice dobře kouká. Navíc tenhle seriál má vládkyni Monicu - teda vlastně Jules. Celková sestava seriálu je opravdu povedená. Jules, její exmanžel Bobby, přítel Grayson a syn Travis. Parádní je i druhá rodinka, manželé Andy a Ellie a taky kamarádka "fazolka" Laurie. Opravdu jsem si tyhle postavy oblíbil a už se těším na další sérii. Závěrečnej díl série byl skvělej. *** Druhá série mě přesvědčila, že není co řešit a seriál se řadí do TOPky. Ale nekoukejte na to s dabingem, opravdu ubližuje a bolí. Po dvou sériích 90% *** Třetí sezona nad sebou měla hrozbu zrušení, naštěstí to po ní skončilo jen přesunem na jinou stanici. I přesto, je třeba říct, že byla o něco slabší než ty předchozí. Hodně se snažila zachránit neortodoxní svatba na závěr. A právě plány svatby se staly nosníkem této série. Přesto pořád dobrý a budu sledovat dál. *** Přesun na TBS seriálu ani trochu neuškodil a čtvrtá i následně pátá série mě pořád hodně baví. Seriál je skvělou oddychovkou, na kterou rád čekám a vždy pobaví. I když mi pořád přijde vztah Laurie a Travis šíleně nesourodý, tak doufám, že TBS prodlouží seriál i pro šestou sérii a já u něj budu moct další rok relaxovat. Skvěle pobavilo Přátelské hostování Matthewa Perryho. *** Šestá série dopředu věděla, že bude tou poslední a tak bylo očekáváno jediné. Parádní zakončení. A to bylo seriálu dopřáno, ostatně to Lawrence umí opravdu skvěle (Rozloučení s M.J.Foxem ve Spin City nebo závěr 8. série Scrubs to potvrzují). Parta byla sice od začátku série o jednoho člena slabší, ale Bobby se vrátil alespoň v tom skvělém finále. Krásná nostalgie. U seriálu jsem se skvěle bavil a vím, že se u něj jednou budu bavit znovu a rád. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jako oddychovka po náročném dni mi to příjde naprosto dostačující, ale přiznám se, že mi tenhle seriál tak úplně k srdci nepřirostl, proto mi trvalo tak dlouho než jsem dokoukala všechny odvysílané díly. Ale musim říct, že Ellie je jako postava naprosto výborná. Zatím je to pro mě průměr, 3* uvidíme jestli se mi to dál zalíbí víc. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

V dnešní době seriálového boomu je těžké něčím zaujmout. Cougar Town má ovšem hned dvě páky. Tou první, očividnou, je samozřejmě MILFka Courteney Cox. Ta zřejmě naláká většinu. Druhou je tvůrce, Bill Lawrence, jehož tvorbu bedlivě sledují všichni fandové Scrubs. V Cougar Townu se nekonají druzí Přátelé a ani druzí Scrubs, ale to je spíš dobře, protože to jsou sitcomy na úzké špici, a tak většinou pokusy jim konkurovat dopadají neblaze. Proto Cougar Town netlačí na pilu, dokonce ani nepoužívá ony ohromně populární moderní způsoby vyprávění (rozdvojená(trojená) obrazovka atd..), a spíš se drží příjemného oldschoolu. Vůbec slovo "příjemný" na Cougar Town sedí asi nejvíc. Nebudete se řezat smíchy jako u 30 Rock, ani neobratně skrývat slzy dojetí jako u Přátel (znáte přece, jak vždycky, když se koukáte na něco dojemného, spadne vám smítko do oka, ne?), ale s enormně sympatickým castem určitě strávíte nejednu dost příjemnou chvíli. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Víc jsem se těšil na C. Cox v seriálu Dirt, ale ten nemůžu nikde sehnat... Jako fanoušek Scrubs jsem čekal podobný styl zábavy a celého seriálu. Ale vyšlo jen jedno. Styl seriálu je stejný, to ano, ale zábava už mě nějka míjí. Asi to bude hlavně pro ženy věku hlavních představitelek, páč mě to fakt nějak míjí. Samože je hodně vtipů povedených a hodně postav sympatických, ale často je to už no.. trapné ani ne, ale spíše hodně předvídatelné. A upřímně? Tohle nemá s reálným světem a životem nic společného!!!!! Horzně moc se mluví, každý díl končí nějakým trapným ponaučením, kterým se postava, která ho chrlí, nikdy neřídila sama. Do toho ta vlezlá hudba. Já nevím. Ano budu se dál koukat, ale.... ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se tento seriál pokouší porovnat s Přáteli (stejná hlavní představitelka) nebo se Scrubs (stejní tvůrci). První ze jmenovaných jsem viděla hodně dávno, když jsem byla malá, a druhý vůbec, takže tohle srovnání ode mě nečekejte. Cougar Town vyniká hlavně skvěle vymyšlenými postavami, které si určitě zamilujete (hlavně ztřeštěnou Jules) a bude vás zajímat, jaké další příběhy je dále čekají. Humor mi tady taky sednul a hodně mi připomněl Gilmorova děvčata. ()

Galerie (847)

Zajímavosti (20)

  • V pilotním díle má Jules Cobb (Courteney Cox) stříbrné Volvo, v dalších dílech má červený Lexus Coupé-Cabriolet. (Valkyria)
  • „Cougar“ je žena, která má více než 40 let a která začne znovu flirtovat. V Česku se takové ženě říká „puma“. (CrashONE)

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama