Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Diskuze

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Sagara

Zrovna před deseti minutama jsem taky dokoukal. Díky posledním pár minutám fakt dokonalé finále, proslzené skoro tak jako svého času Scrubs. Nejoptimističtější seriál co znám, bude sakra hodně chybět. 

na příspěvěk reagoval Sagara

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Zbohom Cougar Town :( Po Parks&Rec ďalší obľúbený sitcom ukončený behom pár mesiacov :( Veľmi smutný úvod roka. Ďakujem za tú zábavu. A snáď sa raz vidíme na Julesinom ostrove.

na příspěvěk reagoval novoten

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Nemohu uvěřit, že už je konec. Šest sezón, šest let... a už nic víc. :( Doufám, že se tvůrci brzy oklepou a za pár let se vrátí s dalším super seriálem ve kterém si opět Christa Miller zahraje takovouhle postavu protože tyhle její role (Cougar Town, Scrubs) jí prostě zatraceně sedí.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Tak doufám, že pátá série nebyla poslední a TBS vyjde tvůrcům vstříc s přáním, že seriál by měl mít šest sérií. Nemohou to takhle nechat. SPOILER: Prostě chci vidět jak Jelly Bean bude těhotná, jak bude střídat nálady atd. Navíc bez Ellie nevydržím! 

na příspěvěk reagoval Sagara

Uživatel Patw smazal svůj příspěvek.

crash223

crash223 (hodnocení, recenze)

ja mám najradšej asi Jules :) mne tiež celkom vadí to s Travisom a Laurie, ale celkom sa mi lúbi Bobbyho Riggs :)

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

KlárkaD

Predošlá bola skvelá a rovnako sa mi páčila aj táto. Udržujú si stále skvelú kvalitu. Travis a Laurie mi nevadí, Laurie (Busy) je jedna z mojích naj :)

na příspěvěk reagoval KlárkaD

KlárkaD

KlárkaD (hodnocení, recenze)

Vážně? Mně se teda víc líbila předchozí....musím říct, že hlavně Travis a Laurie mi dost vadí...Hlavně mi k tomu moc nesedlo, že je Busy zrovna pokročile těhotná (ač jí to samozřejmě moc přeji :)), nevím, přišlo mi to dost absurdní....

na příspěvěk reagoval Sagara

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Super serial, zacal som kukat hlavne koli Community, inac by som o nom ani nevedel, ale da sa prinom aj zasmiat, co je +. 

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

JJ je perfektne, uz nech je januar. A potesilo, ze sa vracia aj Nicole Sullivan ako partnerska poradkyna Jules a Graysona

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

Tribuiani:  souhlas, vždycky se na to v pátek těším a buď nejsem doma a nebo chrním, takže ho nevidím

Tribuiani

Tribuiani (hodnocení, recenze)

Těm ČT1 snad přeskočilo. Vysílat tak kvalitní seriál v takovou mizernou dobu.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

prosím vás lidičky mám dotaz: z tohodle seriálu jsem viděla necelé dvě série a ráda bych (pokud už taky běžely) viděla další poradíte kde bych měla tu možnost?

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Ještě počkám na záverečné titulky a příští serie bude snad mnohem uvolněnější :)

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

NinadeL: Nahodou ostatna epizoda s hurikanom bola neskutocne dobra :D

PetrGadi

PetrGadi (hodnocení, recenze)

Asi jediná možná záchrana seriálu. Na ABC se sledovanost nezvedla a pro TBS to bude hit, kterého si snad budou vážit. Jen 4. serie ale začne až na začátku roku 2013.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Sagara: jako partička jsou skvělá, fakt jsem si je oblíbila, ale ty předsvatební manévry mi nevyhovují ani zbla.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

NinadeL: To ja zas by som sa iba tazko lucil s touto partiou, takze som rad...

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Tak to je snad prvni serial, ktery jsem si oblibila a v momente, kdy by mi ani nevadil jeho konec, protoze se jim citim naplnena, bude mit pokracovani. Dobre mi tak :) Cougar on!

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Jak muze byt sledovanost skvela, kdyz posledni dil sel loni v kvetnu? Byt radovy divak, tak ani nevim, ze to nezrusili ;)

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Velmi mi CT chybalo, a epizoda bola fantasticka. Ale je pravda, ze sledovanost je dost biedna. Snad sa to zlepsi, lebo ak nie... :(((((

PetrGadi

PetrGadi (hodnocení, recenze)

Trochu mě vyděsila ta sledovanost. Jen 4.8 milionu. To je na první epizodu nové série dost málo. První série začínala na 11,2 milionů a druhá na 8.3 milionů.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Táááákže, oficiálne sa nám CT vracia na valentína :) Bude mať 15 epizód, čo je viac ako som čakal - teda spokojnosť. Vyzerá to tak, že aj názov zostáva, ako napovedá plagát  na novú sériu. A ešte pripájam pár tweetov od Billa Lawrenca:  "Cougar Town is back. Valentine's day. Big show changing episode. Stay in, watch, and I'll send you a bottle of wine."

"Serious about wine. Trying to obtain a wine sponsor to send out free vino to whoever stays in V-day and watches CT. Stay tuned."

Ja by som to sledoval aj bez toho vína. Preto, želajme nášmu CT veeeeeeľku sledovanosť.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

PetrGadi: Pokial to skutocne prilaka dost ludi, aby mohol bezat CT este zopar sezon, budiz.

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama