Reklama

Reklama

Upíří deníky - Série 3

(série)
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2011–2012), 15 h 20 min (Minutáž: 41–42 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Kat Graham, Zach Roerig, Candice King, Michael Trevino, Matthew Davis, Joseph Morgan (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Stefan se propadá hlouběji do temnoty a Elena s Damonem se ho snaží přivést domů, ale také bojují se svým vyvíjejícím se milostným vztahem. Přízraky z Jeremyho minulosti mají mocné poselství, které se mu snaží předat, nemluvě o tom, jaký dopad mají na jeho vztah s Bonnie Bennett. Zatímco se Caroline a Tyler sbližují, mezi jejich rodinami vypukne válka. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve 3. sérii se vyskytuje mnohem více dobrodružství a napínavých scén než v předchozích sériích. NÁSLEDUJÍCÍ ČÁST VYZRAZUJE DĚJ 3.SÉRIE: Na počátku, tedy v prvních asi 8 dílech spolupracuje Stephan s Klausem na tvorbě hybridů. Jelikož se ale vše nedaří, jak má, vytuší Klaus situaci a po sérii dramatických scén donutí Stephana vypnout si emoce. V dalších několika dílech se Elena zbližuje s Damonem, což následně vyústí v nerozhodnost mezi bratry. Klaus stále terorizuje město a najde si v Caroline zalíbení. Po příchodu Rebeky a následně i jeho matky, údajně mrtvé, se však vše komplikuje. Klaus se setkává se svými sourozenci, jenž nejsou jeho přítomností moc nadšeni. Když ale porazí svoji matku, rozhodne se Klaus na závěrečný plán: dostat konečně z Eleny krev, jež mu umožní vytvořit si armádu hybridů. I tady se ale vyskytnou problémy, když Alaricova úmrtí přesáhnou neviditelnou hranici a v něm se probouzí jeho temná stránka, která ho ovládne poté, co mrtvá matka Klause Ester se opět s pomocí svých čar dostane mezi živé a pomůže jeho Alter egu stát se lovcem. V posledních dílech se napětí vystupňuje do neuvěřitelných výšek. Alaric zabije Klause (údajně), čímž nastává riziko pro Stephana, Damona, i nově hybrida Tylera. Mohou totiž vlivem krevní linie, kterou založil, zemřít. Elena se musí rozhodnout, kterého Salvatora si vybrat. Zvolí Stephana a s Damonem se rozloučí. Jenomže sled událostí jí nedopřeje to, co chtěla, a umírá. Krev Damona, jež v ní však kolovala, způsobí, že nezemře, ale právě naopak. Umírá Alaric, smrt Eleny díky kouzlu propojení nepřežije. Klaus ale ne. ZÁVĚR: Jedna z nejlepších epizod, kde je Elena ještě stále člověkem. I 4. série toho ale nabízí dost (SPOILER: zejména z hlediska Deleny, a Elenu jako upíra si zajisté každý užije). Zde hodnotím 90 - 95 procenty, tedy 5 hvězd. ()

Galerie (403)

Reklama

Reklama