Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 11
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 11

Recenze (619)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Sakriš, je to detinské, plytké, vyrobené z gigantického tureckého medu, čiernobiele, predvídateľné a dosebazahľadené, ale aj bystro obsadené, nepostrádajúce dobrodružstvo i napätie, a vážne kavlitne zhudobnené- ó áno, Vampire Diaries sa počúvajú skutočne ohromne. Herecké prekáranie dvoch ústredných upírov je zábavné, zábavný by mal byť aj váš vývoj vzťahu k obom z nich, zrejme o to viac ak ste opačného pohlavia (al. aj nie).... .... ..... Keď sa nastavíte na "denníkovú" vlnu, nákazlivosť tejto infantilnej soap opery nezamlčíte. Nebudem zabíjať ak toho z "denníkov" viac neprečítam, ale pokračovanie ma už podvedome zviedlo. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl dvě série, tak jsem se neodvážil hodnotit. Nejprve ze strachu před sestrou a potom, když se to zlepšilo, tak protože jsem prostě nevěděl, co si o tom mám myslet. Ono to celé létá tak nějak velmi nahoru a dolů, podle toho, co zrovna napadne scénáristy udělat, protože děj rozhodně není nijak promyšlenej na víc jak tři díly dopředu. Účelem je nenudit a tomu se vše podřizuje... bohužel i psychologie postav a reálie světa. Potom je to zábava ale pro mě jen v době sledování. Nějaká touha po povídání o postavách a ději mě v tomto případě dost obchází. Nicméně je docela sranda vidět, jak každý díl dělají studenti plesy, dobročinné akce, objevují se nové postavy, které rychle umírají a po čase se zase vracejí na další a další úrovni bytí. Jen by to chtělo víc sympatických postav, než jen jednoho lehce vyšinutého arogantního super upíra. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jediný skvěle upírsky zpracovaný seriál, který se ságou Stmívání nemá absolutně nic společného. U Vampire Diaries je jediný případ kdy jsem si předtím nepřečetla knihu, protože mi to příjde jako naprostá ztráta času o to víc jsem se pak bála do tohoto pustit ale opak se stal pravdou a podle mě je to jediný případ(o kterém vím), že kniha je mnohem horší než seriál(nebo film).Při každém díle jsem napnutá jako struna a pokaždé mě něčím překvapí.Nebudu tady nikomu vykládat jak mě štvou všechny tyhle upírský variace na cokoliv si vzpomenete ale tohle je jednička.Obsazení skvělé a hudba taktéž. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No pravidelně seriál sleduju. Konec 3. řady byl velmi zajímavý a konečně se tam stalo něco pořádného, takže jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Každopádně mám tendenci snížit počáteční hodnocení 5* na 4, jelikož se z toho pomalu začíná stávat nekonečný seriál, ale kvůli Damonovi nemůžu :P Sice je pravda, že v každém díle mě něco překvapí, ale už nemám takové nutkání některé díly vidět víckrát než jednou, což značí, že je to méně záživné a možná 4. řada a měl by být konec, ať se toho nepřejím a abych na něj mohla vzpomínat v dobrém:) 24. 5. 2013 - konec 4. řady: No tak je to tu, ač vše, co říkám výše a seriál stále sleduji a baví mě, už je to prostě o ničem a hlavně člověka vůbec neláká vidět některý díl víc jak jednou, jako třeba u Tbbt. Mohla bych tu vypsat vše, co se na seriálu pokazilo, co bylo ze začatku skvělé, ale naprosto výstižně to shrnuje komentář .maggie. Takže snižuju na 3,5*. Konec 5. série: No to si ze mě děláte ..... ??? Ne to prostě ne.... jako to mám čekat až do podzimu, abych se dozvěděla, jestli teda umřel nebo ho zase nějakým záhadným způsobem dostanou zpět jako postavy, se kterými jsme mysleli, že už se nikdy neuvidíme - viz. teď nám obživnul Alaric.. hmm super.. radši bych Damona teda... jako ty poslední dva díly byly fakt drsné.. nejprve umře Stefan - brečíte, pak se ho teda podaří obživnout tím, že chcípne většina z nich včetně Eleny a Damona - to nebrečíte, bo se přece mají dostat zpět, ale pak se všichni až na Damona a Bonnie dostanou zpět ze druhé strany a ti dva co jako??? Ruku v ruce šli bílé záři? - to už zase gebíte jak malí. WTF?? zase stoupá na 4,5* jak na houpačce fakt :D ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Vampire Diaries si nezaslouží nést v názvu slovo ,,vampire", neboť se o upíry ani nic upírům podobného nejedná. Dementní Stmívání prostě přineslo do světa kinematografie svoje vlastní tvory, které se vymykají všem ustáleným představám, jak vlastně upír vypadá a jak se ho dá zbavit. Tahle kokotina je Stmívání podezřele podobná. Tento seriál disponuje docela sympatickými postavami, ale bohužel se v pozadí skrývají naprosto kreténské dialogy a děj typické teen sračky, kde čas od času někoho zraní,či zabijí. Bohužel, ta teen sračka samozřejmě ovládá drtivou většinu stopáže a na vraždění už není moc času. I tomuto seriálu jsem věnoval ty 3 pověstné díly, během kterých se dá poznat, co vše seriál může nabídnout a zda má jeho další sledování nějaký smysl. Dle mého hodnocení ti bystřejší z vás dovedou odhadnout, jak jsem se rozhodl. ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • Paul Wesley (Stefan) si nechal zakrýt své staré tetování z mládí růží, protože mu připomínalo jeho dřívější nezřízený styl života. (Mr.Hudson)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama