Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 10
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 10

Recenze (619)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Vampire Diaries si nezaslouží nést v názvu slovo ,,vampire", neboť se o upíry ani nic upírům podobného nejedná. Dementní Stmívání prostě přineslo do světa kinematografie svoje vlastní tvory, které se vymykají všem ustáleným představám, jak vlastně upír vypadá a jak se ho dá zbavit. Tahle kokotina je Stmívání podezřele podobná. Tento seriál disponuje docela sympatickými postavami, ale bohužel se v pozadí skrývají naprosto kreténské dialogy a děj typické teen sračky, kde čas od času někoho zraní,či zabijí. Bohužel, ta teen sračka samozřejmě ovládá drtivou většinu stopáže a na vraždění už není moc času. I tomuto seriálu jsem věnoval ty 3 pověstné díly, během kterých se dá poznat, co vše seriál může nabídnout a zda má jeho další sledování nějaký smysl. Dle mého hodnocení ti bystřejší z vás dovedou odhadnout, jak jsem se rozhodl. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

První tři řady jsou bezesporu nejlepší a rád na ně vzpomínám. Od čtvrté šla kvalita seriálu, ale hodně dolů i přesto tento seriál stále obsahuje moje oblíbené postavy a některé dějové linky stále mají co nabídnout. Na straně druhé si již moc přeji, aby Upíří deníky dospěly do svého zaslouženého finále, které nás čeká na konci osmé série, a pevně doufám, že bude stát zato. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlezte mi na záda, Aj lav it! Zamotané, správně romantické, naivní, drsňácký. Elena se chová nelogicky jen málokdy(kromě toho, že ta koza nechce Damona, kterej je tak sexy, že chci objímat monitor), není to jen vymletá blbka a sakra, ikdyby to mělo trvat deset serií, já si na ten sex mezi Elenou a Damonem počkam! Oblíbená postava: Damon. Postava kterou nemam ráda: Pitomá Bonnie.-------------Začala jsem čtvrtou sérii, ale už sem jí nedokoukala. Sice si Elena s Damonem konečně zaskotačili, ale scénáristická bezradnost a hlouposti dělající hlavní postavy jsou trochu moc. Možná se vrátím, hodnocení tedy prozatím nechávám stejné. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Sakriš, je to detinské, plytké, vyrobené z gigantického tureckého medu, čiernobiele, predvídateľné a dosebazahľadené, ale aj bystro obsadené, nepostrádajúce dobrodružstvo i napätie, a vážne kavlitne zhudobnené- ó áno, Vampire Diaries sa počúvajú skutočne ohromne. Herecké prekáranie dvoch ústredných upírov je zábavné, zábavný by mal byť aj váš vývoj vzťahu k obom z nich, zrejme o to viac ak ste opačného pohlavia (al. aj nie).... .... ..... Keď sa nastavíte na "denníkovú" vlnu, nákazlivosť tejto infantilnej soap opery nezamlčíte. Nebudem zabíjať ak toho z "denníkov" viac neprečítam, ale pokračovanie ma už podvedome zviedlo. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

No, jelikož mám upíry celkem rád, tak musim dát jen 1 hvězdu, proč? Protože se jedná o další zamilovanou kravinu jak se nána zamilovala do upírka a ten měl soka.. Dokola a dokola a pořád dokola. Stmívání nastavilo laďku, tak si producenti řekli, že natočí seriál mapující "každodenní život vampírka" Brrr :D ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • Záujem nadšených čitateľov, ktorí si knižnú predlohu Lisy Jane Smithovej prečítali prvýkrát začiatkom 90. rokov, si vyžiadal dve dotlače a neskoršie pokračovanie trilógie. Dnes má možnosť začítať sa do štvordielnej ságy celá nová generácia čitateľov. (ČSFD)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama