Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 5
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 5

Recenze (619)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Sakriš, je to detinské, plytké, vyrobené z gigantického tureckého medu, čiernobiele, predvídateľné a dosebazahľadené, ale aj bystro obsadené, nepostrádajúce dobrodružstvo i napätie, a vážne kavlitne zhudobnené- ó áno, Vampire Diaries sa počúvajú skutočne ohromne. Herecké prekáranie dvoch ústredných upírov je zábavné, zábavný by mal byť aj váš vývoj vzťahu k obom z nich, zrejme o to viac ak ste opačného pohlavia (al. aj nie).... .... ..... Keď sa nastavíte na "denníkovú" vlnu, nákazlivosť tejto infantilnej soap opery nezamlčíte. Nebudem zabíjať ak toho z "denníkov" viac neprečítam, ale pokračovanie ma už podvedome zviedlo. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Upíří tématiku žeru od dob přemožitelky Buffy a jejího nejvíc sexy upírského přítele Angela. Holt na čem sme vyrůstali nám asi zůstane napořád. Proto i když mám kolikrát na sebe vztek, že se na něco tak hloupoučkého dívám, stejně se dívám dál. Vampire Diaries stojí na tom, že celý náctiletý svět si momentálně frčí na sexy upírech, a těch, přiznejme si, tam není zrovna málo. Tak proč bych se nedívala. Příběh, točící se okolo milostného trojúhelníku "obyčejné" středoškolačky Eleny a dvou upířích bratrů Stefana a Damona byl ze začátku dost napínavý, bavilo mě poznávat jejich charaktery a hlavně pohnutou minulost bratrů. Elena už mě ale poslední dobou dost sere. Jako nepoučitelná hrdinka ochraňujíc každého kromě sebe se vždycky postaví všem druhům zla, nikdy neposlechne dobré rady a nikdy to nedopadne dobře. Beztak má sebedestrukční sklony, už měla být nejmíň 10x mrtvá. Celkem to zachraňuje její zlá "sestřička" Catherine, díky za ni. Na seriálu je dobré, že i když se dá předvídat, tak umí i překvapit. Nevím, na kolik to natáhnou sérií, ale myslím, že ta nynější třetí by mohla stačit. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Máte radi upírsku tématiku, čierny humor, boj o lásku, testoterónovú rivalitu a malý kúsok mysteriózna? To všetko totiž TVD ponúka. Pokiaľ dokážete prekúsnuť občasné scenáristické kiksy a dialógovú prostosť, myslím, že práve Upírske Denníky môžu byť pre vás to pravé orechové. P.S. Nenechajte sa odradiť prvými časťami (ja viem, ja viem, tiež som stále kýval hlavou z boku na bok..), začiatočné diely sú od tých záverečných skrátka diametrálne odlišne zahratou partiou šachu. Počkajte si, sami uvidíte.. __ VIAC TU. __ 1. séria 75% 2. séria 75% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jediný skvěle upírsky zpracovaný seriál, který se ságou Stmívání nemá absolutně nic společného. U Vampire Diaries je jediný případ kdy jsem si předtím nepřečetla knihu, protože mi to příjde jako naprostá ztráta času o to víc jsem se pak bála do tohoto pustit ale opak se stal pravdou a podle mě je to jediný případ(o kterém vím), že kniha je mnohem horší než seriál(nebo film).Při každém díle jsem napnutá jako struna a pokaždé mě něčím překvapí.Nebudu tady nikomu vykládat jak mě štvou všechny tyhle upírský variace na cokoliv si vzpomenete ale tohle je jednička.Obsazení skvělé a hudba taktéž. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Milý deníčku, potkala jsem nádherného kluka - je mladý, úžasný, galantní a je to mimozemšťan - teda vlastně upír. Snaží se být správným středoškolákem a zároveň zachraňuje svět před nadpřirozenými potvorami a svým démonickým bratrem s přilehavým jménem Damon, s bad-ass image a hříšnými myšlenkami. Zdá se mi, jako bych už tahle schémata někde viděla... Možná to bude Roswell? Nebo snad Supernatural? Buffy? Opravdu se snažím, aby mi na mysl nepřišel Edward, ale i sami upíři z tohoto příběhu se proti těm z vesmíru Meyerové vymezují. Mají recht, ještě by je někdo mohl považovat za vzdychající patetické emo-boye. Zvlášť, když si píšou deníček. Po čtyřech epizodách průměr s nadprůměrným vizuálem. ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • Červený kříž v USA vyzýval k dárcovství krve pomocí plakátů k tomuto seriálu. (Weasley)
  • Paul Wesley (Stefan) si nechal zakrýt své staré tetování z mládí růží, protože mu připomínalo jeho dřívější nezřízený styl života. (Mr.Hudson)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama