Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 8
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 8

Recenze (619)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlezte mi na záda, Aj lav it! Zamotané, správně romantické, naivní, drsňácký. Elena se chová nelogicky jen málokdy(kromě toho, že ta koza nechce Damona, kterej je tak sexy, že chci objímat monitor), není to jen vymletá blbka a sakra, ikdyby to mělo trvat deset serií, já si na ten sex mezi Elenou a Damonem počkam! Oblíbená postava: Damon. Postava kterou nemam ráda: Pitomá Bonnie.-------------Začala jsem čtvrtou sérii, ale už sem jí nedokoukala. Sice si Elena s Damonem konečně zaskotačili, ale scénáristická bezradnost a hlouposti dělající hlavní postavy jsou trochu moc. Možná se vrátím, hodnocení tedy prozatím nechávám stejné. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Upírsky Smallville... určené pre "-násťročné" publikum na čele s mladými menej známymi hercami postavené na mystery podklade, človek by si bol povedal: "wtf"? noo mňa osobne to zaujalo, aj napriek rôznym "faux pas" okamžikom. Nedovolil by som si tento serial ohodnotit po pár vzhliadnutých častiach, proste to neide... Inak súhlasim s Ant a porovnaním s True Blood (dané znechutenie). The Vampire Diaries 8/10 ()

Reklama

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Jak zde každý druhý zmiňuje, tak je to opravdu kříženec a lehká vykrádačka True Blood a Stmívání. Ale vzhledem k tomu, že se mi Stmívání docela líbilo a True Blood považuji za nejlepší seriál současnosti, tak to jejich skřížení je pro mě spíš pozitivum. Děj je svižný, v každém díle se vyskytne nějaká nová postava, či záhada, takže moc prostoru pro nudu tu není. Zvlášť poslední díly byli opravdu napínavé, takže ač tento seriál žádné veledílo není, tak ty 4* dám. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zpočátku, když jsem četla o čem to má být, jsem nad tím ohrnovala nos. Zdálo se mi to trapné a že toto téma je už vyčerpané, že mi to jednoduše nemá, co nabídnout. Ale stačily mi 2 díly a změnila jsem názor. Nic nového mi to sice nepřináší, jen mě to okrádá o čas, ale líbí se mi ta naivita. Je to víc dětské než True Blood, které mě trochu zkazilo. Když ve Vampire Diaries chtěli udělat (předpokládám) erotickou scénu, tak jsem si myslela, že je to vtip:D v tomto směru se to True Blood nevyrovná. Ale mám prázdniny, i když jsem na výšce, tak jsem asi stále ještě puberťák, když se mi to líbí. A co na mám říct na to, že je v mé top 10? Miluji milostné trojúhelníky, možná jsou otřepané a naivní, ale já si nemůžu pomoct :). Jen mi neskutečně vadí ta klišé. Nechápu, proč se krásná Nina Dobrev musí každé ráno probudit nalíčená, hm?? Nebo proč se vždycky musí rozhodnout pro toho nudnýho Stefana??Vrrrr! ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Odmítám srovnávání s Twilight ságou - to vykřikují lidé, kteří si buď za a) přečetli o čem VD je, nebo za b) zhlédli jeden či dva díly. S Twilight to nemá absolutně nic společného. VD mají svoje kouzlo, zvláště díky Ianu Somerhalderovi, který si roli záporáka vyloženě užívá, a co si budeme povídat, jde mu to moc dobře. Mohu ještě dodat, že jako seriál VD předčil knihy ve všech ohledech. Upíří deníky jsem četla a oproti seriálu to je opravdu brak. ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • V původním pilotním díle byla v úvodní scéně použita píseň „Panic Switch“ od Silversun Pickups, avšak když nemohli autoři dostat povolení k vysílání, vyměnili ji za skladbu „Sort Of“ od stejné skupiny. (Elena.G.S.)
  • Katherine (Nina Dobrev) vstoupí do Damonova (Ian Somerhalder) pokoje s lékem proti vlkodlačímu kousnutí, přestože nebyla pozvaná do domu, jehož vlastníkem je Elena (Nina Dobrev). (kujulu)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama