Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 11
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 11

Recenze (619)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Vampire Diaries si nezaslouží nést v názvu slovo ,,vampire", neboť se o upíry ani nic upírům podobného nejedná. Dementní Stmívání prostě přineslo do světa kinematografie svoje vlastní tvory, které se vymykají všem ustáleným představám, jak vlastně upír vypadá a jak se ho dá zbavit. Tahle kokotina je Stmívání podezřele podobná. Tento seriál disponuje docela sympatickými postavami, ale bohužel se v pozadí skrývají naprosto kreténské dialogy a děj typické teen sračky, kde čas od času někoho zraní,či zabijí. Bohužel, ta teen sračka samozřejmě ovládá drtivou většinu stopáže a na vraždění už není moc času. I tomuto seriálu jsem věnoval ty 3 pověstné díly, během kterých se dá poznat, co vše seriál může nabídnout a zda má jeho další sledování nějaký smysl. Dle mého hodnocení ti bystřejší z vás dovedou odhadnout, jak jsem se rozhodl. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zpočátku, když jsem četla o čem to má být, jsem nad tím ohrnovala nos. Zdálo se mi to trapné a že toto téma je už vyčerpané, že mi to jednoduše nemá, co nabídnout. Ale stačily mi 2 díly a změnila jsem názor. Nic nového mi to sice nepřináší, jen mě to okrádá o čas, ale líbí se mi ta naivita. Je to víc dětské než True Blood, které mě trochu zkazilo. Když ve Vampire Diaries chtěli udělat (předpokládám) erotickou scénu, tak jsem si myslela, že je to vtip:D v tomto směru se to True Blood nevyrovná. Ale mám prázdniny, i když jsem na výšce, tak jsem asi stále ještě puberťák, když se mi to líbí. A co na mám říct na to, že je v mé top 10? Miluji milostné trojúhelníky, možná jsou otřepané a naivní, ale já si nemůžu pomoct :). Jen mi neskutečně vadí ta klišé. Nechápu, proč se krásná Nina Dobrev musí každé ráno probudit nalíčená, hm?? Nebo proč se vždycky musí rozhodnout pro toho nudnýho Stefana??Vrrrr! ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl dvě série, tak jsem se neodvážil hodnotit. Nejprve ze strachu před sestrou a potom, když se to zlepšilo, tak protože jsem prostě nevěděl, co si o tom mám myslet. Ono to celé létá tak nějak velmi nahoru a dolů, podle toho, co zrovna napadne scénáristy udělat, protože děj rozhodně není nijak promyšlenej na víc jak tři díly dopředu. Účelem je nenudit a tomu se vše podřizuje... bohužel i psychologie postav a reálie světa. Potom je to zábava ale pro mě jen v době sledování. Nějaká touha po povídání o postavách a ději mě v tomto případě dost obchází. Nicméně je docela sranda vidět, jak každý díl dělají studenti plesy, dobročinné akce, objevují se nové postavy, které rychle umírají a po čase se zase vracejí na další a další úrovni bytí. Jen by to chtělo víc sympatických postav, než jen jednoho lehce vyšinutého arogantního super upíra. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Pro teenagery jak dělaný. Už dlouho jsem nezavadila o pořádnej upírskej horor, kde by se objevili konečně ti krvežízniví upíři v pravym slova smyslu. Samá láska láska láska, jo proč ne, ale nemusej to cpát i upírům. Aspoň že se tu netřpytěj, ty prsteny a kouzla jsou fajn upgrade, u klasiky jako česnek, zrcadla a svěcená voda ale mohli zůstat. Seriál mi nebude chybět, když ho nedokoukám, na druhou stranu ale má něco do sebe, pořád se tam objevuje někdo novej a nemusí se to točit pořád okolo jedněch postav. Když to srovnám třeba s True Blood, jednoznačně lepší už kvůli mnohem sympatičtějším hlavním hrdinům. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

No, jelikož mám upíry celkem rád, tak musim dát jen 1 hvězdu, proč? Protože se jedná o další zamilovanou kravinu jak se nána zamilovala do upírka a ten měl soka.. Dokola a dokola a pořád dokola. Stmívání nastavilo laďku, tak si producenti řekli, že natočí seriál mapující "každodenní život vampírka" Brrr :D ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • Město Mystic Falls ve skutečnosti neexistuje. Záběry vodopádů jsou z Yellowstonského parku, scény z města jsou pak z Convingtonu v Georgii. (LucyD)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama