Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 9
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 9

Recenze (620)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Ha, takovej tu byl krásnej komentář a musím to změnit. Protože po těch letech... Od doby, kdy jsem si seriál zamilovala, je to všechno pryč. Všechno je špatně. Úpadek o velikosti Grand Canyonu. Až k pláči. Postavy totiž, bohužel, propadly nějakýmu vývoji a v případě TVD je to vývoj á la Benjamin Button, od vyzrálého vína po záprtek. (původně *****, nyní ***) Silně proměnlivá kvalita. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jediný skvěle upírsky zpracovaný seriál, který se ságou Stmívání nemá absolutně nic společného. U Vampire Diaries je jediný případ kdy jsem si předtím nepřečetla knihu, protože mi to příjde jako naprostá ztráta času o to víc jsem se pak bála do tohoto pustit ale opak se stal pravdou a podle mě je to jediný případ(o kterém vím), že kniha je mnohem horší než seriál(nebo film).Při každém díle jsem napnutá jako struna a pokaždé mě něčím překvapí.Nebudu tady nikomu vykládat jak mě štvou všechny tyhle upírský variace na cokoliv si vzpomenete ale tohle je jednička.Obsazení skvělé a hudba taktéž. ()

Reklama

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Upíří tématiku žeru od dob přemožitelky Buffy a jejího nejvíc sexy upírského přítele Angela. Holt na čem sme vyrůstali nám asi zůstane napořád. Proto i když mám kolikrát na sebe vztek, že se na něco tak hloupoučkého dívám, stejně se dívám dál. Vampire Diaries stojí na tom, že celý náctiletý svět si momentálně frčí na sexy upírech, a těch, přiznejme si, tam není zrovna málo. Tak proč bych se nedívala. Příběh, točící se okolo milostného trojúhelníku "obyčejné" středoškolačky Eleny a dvou upířích bratrů Stefana a Damona byl ze začátku dost napínavý, bavilo mě poznávat jejich charaktery a hlavně pohnutou minulost bratrů. Elena už mě ale poslední dobou dost sere. Jako nepoučitelná hrdinka ochraňujíc každého kromě sebe se vždycky postaví všem druhům zla, nikdy neposlechne dobré rady a nikdy to nedopadne dobře. Beztak má sebedestrukční sklony, už měla být nejmíň 10x mrtvá. Celkem to zachraňuje její zlá "sestřička" Catherine, díky za ni. Na seriálu je dobré, že i když se dá předvídat, tak umí i překvapit. Nevím, na kolik to natáhnou sérií, ale myslím, že ta nynější třetí by mohla stačit. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"For over a century, I've lived in secret, until now. I know the risk, but I have to know her." Seriál, u kterého mi trvalo jen pár dílů, abych se do něj zamilovala. První řada se mi neskutečně líbila, každý díl byl ukončený tak, že jsem se okamžitě chtěla dívat na další. A co víc, v každém díle bylo tolik zvratů, že jsme se až divila jak to všechno můžou scénáristi vymyslet, aby to do sebe tak skvěle zapadlo. Bohužel, jak to bývá, od druhé řady začala kvalita seriálu klesat dolů. Myslela jsem, že to ten seriál ustojí, ale kvalita klesá s každou sérií a seriál, který jsem hrozně milovala mi už spíš pšíjde k smíchu. No, ale svým způsobem ho mám pořád ráda. Co musím ale vytknout je, že tak otravnou postavu, jako je Elena svět ještě neviděl. A Damon už taky není ten Damon, do kterého jsem se v první řadě zamilovala. 4* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Všetci vieme, pre koho je tento seriál určený. A tak k nemu aj pristupujem. Tam kde O. C. padá na držku pre svoju príbehovú prázdnotu, tu prichádzajú upíri a sú celkom drsní. Skvelo obsadené jednotlivé postavy... TRUE BLOOD je iný level, ale Denníky majú jasne vymedezné mantinely a sú mi v podstate sympatickejšie... ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (73)

  • Město Mystic Falls ve skutečnosti neexistuje. Záběry vodopádů jsou z Yellowstonského parku, scény z města jsou pak z Convingtonu v Georgii. (LucyD)
  • Ian Somerhalder, představitel Damona, se ještě před začátkem seriálu ucházel o roli Jasona Stackhouse v konkurenčním seriálu True Blood: Pravá krev (od r. 2008). (Esko)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama