Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 2
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 2

Recenze (620)

jhr 

všechny recenze uživatele

První tři řady jsou bezesporu nejlepší a rád na ně vzpomínám. Od čtvrté šla kvalita seriálu, ale hodně dolů i přesto tento seriál stále obsahuje moje oblíbené postavy a některé dějové linky stále mají co nabídnout. Na straně druhé si již moc přeji, aby Upíří deníky dospěly do svého zaslouženého finále, které nás čeká na konci osmé série, a pevně doufám, že bude stát zato. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Vampire Diaries si nezaslouží nést v názvu slovo ,,vampire", neboť se o upíry ani nic upírům podobného nejedná. Dementní Stmívání prostě přineslo do světa kinematografie svoje vlastní tvory, které se vymykají všem ustáleným představám, jak vlastně upír vypadá a jak se ho dá zbavit. Tahle kokotina je Stmívání podezřele podobná. Tento seriál disponuje docela sympatickými postavami, ale bohužel se v pozadí skrývají naprosto kreténské dialogy a děj typické teen sračky, kde čas od času někoho zraní,či zabijí. Bohužel, ta teen sračka samozřejmě ovládá drtivou většinu stopáže a na vraždění už není moc času. I tomuto seriálu jsem věnoval ty 3 pověstné díly, během kterých se dá poznat, co vše seriál může nabídnout a zda má jeho další sledování nějaký smysl. Dle mého hodnocení ti bystřejší z vás dovedou odhadnout, jak jsem se rozhodl. ()

Reklama

Petrasuvicka odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem pár dílů a to se podle mě ani moc nedá. Naprostá vymejvárna mozku. Upír není ta krvelačná svině, ale sexy hošánek ze střední školy. Je to tak sladce naivní, pubertální jako Highschool Musical. Hrůza. Zlatá Pravá krev. Netvrdím, že je to kdo ví jakej výtvor, ale je tam aspon detektivní zápletka a je to pojato naturalisticky. Krev, mrtvoly, vraždy, sex. Tady k važdění div nehrajou Celine Dion. Tohle fakt ne. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Ha, takovej tu byl krásnej komentář a musím to změnit. Protože po těch letech... Od doby, kdy jsem si seriál zamilovala, je to všechno pryč. Všechno je špatně. Úpadek o velikosti Grand Canyonu. Až k pláči. Postavy totiž, bohužel, propadly nějakýmu vývoji a v případě TVD je to vývoj á la Benjamin Button, od vyzrálého vína po záprtek. (původně *****, nyní ***) Silně proměnlivá kvalita. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyla vykrádačka True Blood, dala bych i ****, jenomže je... Do toho ten sladký odér americké střední alias nekončící party večírky a slaďácké pohledy. Můj milý upíří deníčku, kdyby ses jen dokázal okleštit od klišovitých kýču, které jsou tak sladké, že se mi z toho kazí zuby, byl by tento seriál pecka. Protože bez těch růžových mašliček to má spád, má to říz.... ale upíři s mašličkami, to ne! ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (73)

  • Paul Wesley, který ztvárnil Stefana, se původně ucházel o roli Damona. (Elena.G.S.)
  • Přestože v seriálu chodí Elena (Nina Dobrev) se Stefanem (Paul Wesley), ve skutečném životě je její představitelka Nina Dobrev ve vztahu s Ianem Somerhalderem, který ve Vampire Diaries hraje Stefanova bratra Damona. Tato informace se na veřejnost dostala na konci května roku 2011, kdy byl pár vyfocen, jak se prochází Paříží. V květnu roku 2013 pak pár potvrdil rozchod. (KateW)
  • Město Mystic Falls ve skutečnosti neexistuje. Záběry vodopádů jsou z Yellowstonského parku, scény z města jsou pak z Convingtonu v Georgii. (LucyD)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama