Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 4
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 4

Recenze (620)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jediný skvěle upírsky zpracovaný seriál, který se ságou Stmívání nemá absolutně nic společného. U Vampire Diaries je jediný případ kdy jsem si předtím nepřečetla knihu, protože mi to příjde jako naprostá ztráta času o to víc jsem se pak bála do tohoto pustit ale opak se stal pravdou a podle mě je to jediný případ(o kterém vím), že kniha je mnohem horší než seriál(nebo film).Při každém díle jsem napnutá jako struna a pokaždé mě něčím překvapí.Nebudu tady nikomu vykládat jak mě štvou všechny tyhle upírský variace na cokoliv si vzpomenete ale tohle je jednička.Obsazení skvělé a hudba taktéž. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl dvě série, tak jsem se neodvážil hodnotit. Nejprve ze strachu před sestrou a potom, když se to zlepšilo, tak protože jsem prostě nevěděl, co si o tom mám myslet. Ono to celé létá tak nějak velmi nahoru a dolů, podle toho, co zrovna napadne scénáristy udělat, protože děj rozhodně není nijak promyšlenej na víc jak tři díly dopředu. Účelem je nenudit a tomu se vše podřizuje... bohužel i psychologie postav a reálie světa. Potom je to zábava ale pro mě jen v době sledování. Nějaká touha po povídání o postavách a ději mě v tomto případě dost obchází. Nicméně je docela sranda vidět, jak každý díl dělají studenti plesy, dobročinné akce, objevují se nové postavy, které rychle umírají a po čase se zase vracejí na další a další úrovni bytí. Jen by to chtělo víc sympatických postav, než jen jednoho lehce vyšinutého arogantního super upíra. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

O.C. meets True Blood. Po sedmi dopsavaď viděných dílech slabší průměr. Epizody jsou otřesně nevyvážené a chybí zde jakýkoliv náznak inovace ve věci upírské mytologie či příběhu samotného (černoška s „vidinami" je k smíchu). Hlavní hrdinka nijak nevybočuje z řady, to samé platí pro jejího miláčka. Ze všech postav tak (jak jinak) vede zlý bratr Damon, který i přesto nesahá, co se týče do stylovosti, frajerskému Spikeovi ani po kotníky. Snad první řadu někdy dokoukám... pokud toho budu schopen. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Upírsky Smallville... určené pre "-násťročné" publikum na čele s mladými menej známymi hercami postavené na mystery podklade, človek by si bol povedal: "wtf"? noo mňa osobne to zaujalo, aj napriek rôznym "faux pas" okamžikom. Nedovolil by som si tento serial ohodnotit po pár vzhliadnutých častiach, proste to neide... Inak súhlasim s Ant a porovnaním s True Blood (dané znechutenie). The Vampire Diaries 8/10 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

No většinou nehodnotím seriál po méně než 5-10 zhlédnutých dílech. Tady jsem se ale odhodlal hodnotit po prvních dvou dílech. Proč? No z několika důvodů.. První je ten, že nevěřím, že by se během dalších 1000 dílů něco změnilo. Druhý je ten, že nepředpokládám sledování téhle pitominy i nadále. Dva díly mi opravdu stačily. Twajlajtu jsem si užil až nad hlavu a nehodlám sledovat x desítek hodin zmatené zamilované pubertální lidi i upíry. Za mě 40% ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (73)

  • Režisér Marcos Siega požádal na sociální síti Twitter fanoušky seriálu o výběr hudby, která by podle nich neměla chybět v pilotním díle. (Mr.Hudson)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama